USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чи зміг «Квартал-95» розсмішити лучан без Зеленського. Фоторепортаж

12 Липня 2019 09:25
Неймовірні жарти, улюблені рубрики глядачів «Сербське телебачення» та «Політичне дискавері», а також оплески та регіт глядачів – у Луцьку виступали зірки «Кварталу-95», щоправда тепер вже без свого лідера Володимира Зеленського, який нині займає пост Президента України.

Виступ відбувся у рамках фестивалю КvartalFest на іподромі у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки 11 липня.

Декілька тижнів тому на електронних сторінках місцевих ЗМІ стала з’являтися інформація, що у центральному парку Луцька виступить «Квартал-95», а вхід буде абсолютно безкоштовним, тож вже сьогодні територію іподрому заполонили декілька тисяч людей, очікуючи на виступ своїх кумирів.
Втім, перед виходом на сцену кварталівців луцьку публіку розігрів місцевий репер AqUA, також ведучі дійства відомі з проекту «Ліга Сміху» «Збірна Кременчука» організували серед лучан караоке.
Не оминули КvartalFest і луцькі лігосмішники – «Замок Любарта». Хлопці на початку виступу одразу взяли хороший темп, змушуючи сміятись лучан над жартами про сморід, футбольний клуб «Волинь» та різноманітними життєвими ситуаціями.
А вже далі на сцену вийшли Петро Порошенко, Юлія Тимошенко, Олег Ляшко, Андрій Парубій та Віталій Кличко… але усі ці образи політиків грали актори «Кварталу-95»: Юрій Крапов, Олена Кравець, Степан Казанін, Олександр Пікалов та Євген Кошовий відповідно. Всі вони почали у комічній формі сперечатися, яким бачать свої передвиборчі ролики.
Після цього лучани почули традиційний спіч перед основним концертом вже від Євгена Кошового. Щоправда і тут не обійшлося без Зеленського, адже він постійно переривав промову Євгена Кошового дзвінками вже у статусі президента. Насамкінець президент випросив востанній раз з екрану сказати слова, які раніше належали йому: «Добро пожаловать в наш Вечерний квартал».
Вже традиційно після «Каждый вечер-вечер наступает вдруг» на сцену вийшли Євген Кошовий та Степан Казанін, які провели рубрику «Політичне Діскавері», жартівливо коментуючи дії тварин на відео.
Але чи не найбільше лучани очікували «Сербського телебачення», де актор Євген Кошовий у ролі сербського ведучого Дрінко Дрінчіча зі смішним акцентом ставить питання зіркам. Цього разу в студії «Сербського телебачення» опинилися дует «On I Ona», які змушені були відповідати на запитання, чи «не хочуть вони стати мандатованими балаболами або верховнорадними фуфломьотами».
Відстрілявшись на гумористичному випробуванні, «On I Ona» подарували лучанам свій запальний хіт «Точка G».
Тим часом, кварталівці після виступу співаків продовжили смішити лучан, найбільше лучани сміялися над пародією програми «Здорово жить», в якій брали участь Олена Кравець у ролі Олени Малишевої та Олександр Пікалов і Євген Кошовий у ролі Андрія Парубія та Віталія Кличка відповідно. Традиційно Андрія Парубія висміювали за його мову, а Віталія Кличка за невдалі вислови.
Насамкінець кварталівці традиційно заспівали пісню усім акторським складом. Чи були задоволені виступом лучани? Однозначно були, про що свідчать численні оплески та сміх впродовж всього концерту. Тож можна резюмувати, що «Кварталу-95» без Зеленського бути.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Тетя Соня Показати IP 12 Липня 2019 10:45
Таки да! Наши оторвались((
123 до Тетя Соня Показати IP 12 Липня 2019 12:56
100% ВАШІ !
Guest Показати IP 12 Липня 2019 11:14
А чи були жартики про нового президента, його дружину і Богдана?
KET Показати IP 12 Липня 2019 11:26
Ті у білих трусах. фу!!!!
KIT до KET Показати IP 12 Липня 2019 19:31
А я би вдув!
Іван Показати IP 12 Липня 2019 11:59
Вульгарно. Хто за таке платить гроші? Зараз що дурніше за те платять?
1 до Іван Показати IP 12 Липня 2019 12:55
Ну людям тільки таке і давай.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus