USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи звільняти очільницю КП «Ласка», вирішуватиме Пустовіт

12 Вересня 2017 12:53
Передати петицію та звернення з вимогами звільнення директора КП «Ласка» Дани Новарчук та звернення на її підтримку члени профільної комісії міськради вирішили передати виконувачу повноважень міського голови для ухвалення рішення.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 12 вересня.

На розгляд комісії винесли низку питань стосовно діяльності КП «Ласка». Це – питання про звернення КП «Ласка» щодо надання інформації стосовно участі представників ГО «Волинське об’єднання зоозахисту»; про розгляд петиції щодо звільнення директора підприємства та проведення перевірки діяльності КП «Ласка»; про колективне звернення мешканців Луцька щодо підтримки КП «Ласка» та подальшого перебування на посаді директора Дани Новарчук та про звернення голови ГО «Волинське товариство захисту тварин» О.Мазепи щодо подальшого перебування на посаді директора КП «Ласка». Депутати вирішили об’єднати розгляд цих питань

Як повідомив голова комісії Андрій Козюра, петицію та документи вирішили спрямувати виконувачу повноважень Луцького міського голови, секретарю міськради Григорію Пустовіту. Мотивують це рішення тим, що рішення про призначення на посаду, звільнення, продовження чи розірвання контракту з керівником комунального підприємства ухвалює міський голова. Отже, вирішили об’єднати усі питання, які стосувалися КП «Ласка» і спрямувати усі документи для прийняття рішень відповідно до компетенції виконувачу повноважень міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Педро-Анатоль Показати IP 12 Вересня 2017 13:33
Я вам скажу таке - гав гав гав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus