USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Чи погодяться ЖКГ Волині звітувати населенню про витрати їх коштів

25 Вересня 2013 18:29
Інформацію про об’єктивний стан житлового фонду, контроль за якістю надання послуг, потреби кожного будинку, пропонують волинянам представники компанії «Український житлово-комунальний союз», інформує ПроКовель.
З новими сучасними інформаційними програмними комплексами, що впроваджуються на підприємствах ЖКГ, представників комунальної сфери Ковеля ознайомили фахівці компанії «Український житлово-комунальний союз».
Вони зауважили, що пріоритетом їхньої роботи є автоматизація всіх сфер діяльності ЖКГ. Це допомагає отримати об’єктивну інформацію про стан житлового фонду, контролювати якість надання послуг, потреби кожного будинку.
На думку фахівців компанії УЖКС для мешканців важливо наявність в електронному вигляді повної та достовірної інформації про витрати коштів, що сплачуються на утримання будинків та прибудинкових територій.
У роботу комунальних підприємств нові комп’ютерні програми внесуть теж певні новації та систематизують їх роботу, запевняють експерти ЖКГ. Нарахування, перерахунки, оплата за надані послуги споживачам здійснюватимуться автоматично, будуть створені електронні технічні паспорти будинків, налагодять програму автодозвону споживачам з функцією зворотного зв’язку та інше.
У повідомленні йдеться, що послугами компанії вже користується декілька міст України: Бердянськ, Харків, Суми, Житомир, Тернопіль. Крім програмного забезпечення, УЖКС створює в містах підприємства, що здійснюють утримання комунального житлового фонду.
Як запевнили представники компанії, їх співпраця з органами місцевого самоврядування дозволяє розвивати комунальну інфраструктуру міста, покращити стан житлового фонду, організувати якісне обслуговування населення та зменшити кількість скарг і нарікань до місцевої влади щодо роботи комунальних служб, приймати оперативно управлінські та виробничі рішення завдяки створенню єдиного реєстраційного вікна та адміністративно-диспетчерської служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus