USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи є загроза лісових пожеж на Волині

19 Червня 2013 16:21
Через високий рівень ґрунтових вод на території Волинської області найбільша загроза пожеж наразі існує у південних районах.
Про це у коментарі «Волинським новинам» розповів начальник управління ДСНС у Волинській області Володимир Грушовінчук 19 червня.
За його словами, тенденція до виникнення лісових пожеж на Волині зазвичай існує у поліських районах. Утім, оскільки через погодні умови рівень ґрунтових вод в області піднявся, то зараз такої загрози немає.
Загалом же, як повідомив перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко після міністерського відеоселектора, який відбувся 19 червня, на Волині функціонує майже удвічі більше підрозділів місцевої пожежної охорони, ніж у інших областях України. Окрім того, їм допомагають 609 «майстрів лісу», які чергують цілодобово.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus