USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кадрові зміни у керівництві волинських лісів

16 Січня 2014 10:29
У підпорядкування Держагентства лісових ресурсів України перейшли шість

лісогосподарських агропромислових підприємств. Окрім того, визначили трьох директорів деяких із цих установ. Зауважимо, син Камінь-Каширского очільника РДА Івана Вовка Сергій очолив «Камінь-Каширськагроліс».

Так, 15 січня відбулися перші зустрічі з колективами спеціалізованих лісогосподарських агропромислових підприємств, які перейшли під керівництво Держагентства лісових ресурсів України та стали складовими структури Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, - інформують у прес-службі Волинського ОУЛМГ.


Згідно з наказом Президента України та рішенням Кабміну усі спеціалізовані лісогосподарські агропромислові підприємства, які донедавна підпорядковувалися Міністерству агрополітики, перейшли у підпорядкування Держагентства лісових ресурсів України. На Волині таких налічується шість: «Камінь-Каширськагроліс», «Локачіагороліс», «Любешівагроліс», «Рожищеагроліс», «Ратнеагроліс», «Турійськагроліс».

Наразі контракти підписано і затверджено на посадах трьох директорів: Сергія Івановича Вовка – директор ДП «Камінь-Каширськагроліс», Віктора Петровича Симоновича – директор ДП «Любешівагроліс» та Анатолія Володимировича Ярмолюка – директор ДП «Рожищеагроліс». Інші поїдуть на представлення до Києва найближчим часом.

Начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник першим провів наради та познайомився з колективами новоприйнятих підприємств. 14 січня відбулися наради у ДП «Камінь-Каширськагроліс» та ДП «Ратнеагроліс».

На жаль, йдеться у повідомленні лісівників, приміщення, де відбувалися наради, дещо шокували. І одна, і інша будови не належать СЛАПам. Зведені у 70-х, вони й досі належним чином не ремонтувалися. Потрібних транспортних засобів у нових ДП фактично немає, як немає і виробничих засобів.

«Відтепер ми працюємо під одним керівництвом – Держлісагентства України, - зауважив Богдан Колісник. - Всі ви прекрасно розумієте і бачите, що треба починати роботу спочатку. За усі ці роки підприємства нічого не здобули і фактично нічого не мають. Зрештою, сьогодні не аналізуватимемо вашу роботу у 2013-ому і попередні роки, відтепер працюватимете з чистого листка. Маємо збудувати контори лісництв, встановити наглядну агітацію, куточки для еколого-просвітницької роботи, прокласти дороги… Але, першою чергою, треба підвищити зарплатню. Впровадимо електронний облік, дерева реалізовуватиметься лише за аукціонами. До сьогодні ж ви працювали поза загальними нормами. Без належного обліку і звітності. Кажуть, що є такі, хто розпускає чутки, ніби люди залишаться без дров, будматеріалу. Але навіть розмови про це неприпустимі. Можливо, не можна буде вкрасти? То це вже - інша річ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
волинянин Показати IP 16 Січня 2014 13:47
Хто досі держить цього Колісника вор в законі. Вже весь ліс розікрали, і далі будуть красти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus