USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Чи зможуть українці виїхати з Києва на травневі свята

12 Квітня 2013 16:01
Не всі бажаючі зможуть виїхати зі столиці України на травневі свята - у продажу майже не залишилося квитків на потяги.

Про це інформує Дело.

Всі квитки зі столиці в популярних напрямках на травневі свята вже розкупили, крім квитків на швидкісні поїзди Hyundai - вони поки не користуються популярністю серед українців навіть за відсутності квитків на звичайні поїзди.

Зауважимо, що травневі свята в українців цього року триватимуть з 1 по 6 травня, а також з 9 по 12 травня.

Останній робочий день в українців - 30 квітня. На цей день в напрямку Київ-Львів квитків немає - залишилися лише «люксові» місця на ранковий поїзд. На 12 травня в зворотному напрямку Львів-Київ залишилися квитки на ранковий швидкісний експрес Hyundai, поки ще є квитки на «люксові» та купейні місця.

У напрямку Київ-Донецьк на 30 квітня залишилися тільки квитки на потяги Hyundai. Навіть на 1 травня в цьому напрямку квитків на звичайні поїзди мало - поки у продажу є декілька «люксів» і плацкартних місць. З Донецька до Києва виїхати потягом 12 травня також проблематично - у продажу залишилися тільки квитки на швидкісні Hyundai.

З Києва до Дніпропетровська, так само, як і в Донецьк, 30 квітня можна доїхати тільки швидкісним експресом. У продажу поки є кілька квитків на «люкс» вартістю 540 гривень. У зворотному напрямку на 12 травня та ж ситуація з квитками - тільки на експреси Hyundai та кілька люксових квитків.

Аналогічна ситуація і з напрямком Київ-Харків. 30 квітня виїхати зі столиці в місто можна тільки за допомогою швидкісних поїздів Hyundai. З Києва до Полтави (поїзди напрямком Київ-Харків йдуть через Полтаву) можна дістатися 30 квітня тільки швидкісними експресами.

З Харкова до Києва 12 травня можна виїхати тільки швидкісними поїздами або брати квитки «люкс».

На 29 і 30 квітня в напрямку Київ-Івано-Франківськ квитків немає - вони з'являються тільки 4 травня. У період з 29 квітня до 3 травня включно виїхати зі столиці на залізничному транспорті можливості немає.
Щоправда на цей період залишилося 10 «люксових» квитків вартістю приблизно 550 гривень. З Івано-Франківська до столиці 12 квітня квитки поки що є: в цілому у продажу є 32 плацкартних квитка на нічний поїзд з прибуттям до Києва 13 квітня об 11 ранку. Також є 18 купейних і 30 «люксових» квитків.

З Києва до Севастополя 30 квітня не виїхати ж/д транспортом - квитків немає. Із Севастополя на 12 травня квитків у наявності так само немає. Та ж ситуація з відсутністю квитків на 30 квітня і в напрямках Київ-Луганськ, Київ-Рівне, Київ-Луцьк, Київ-Ужгород та Київ-Запоріжжя.

У зворотному напрямку на 12 травня квитки відсутні в напрямках Рівне-Київ, Луцьк-Київ та Запоріжжя-Київ. На поїзди сполученням Луганськ-Київ та Ужгород-Київ на 12 травня квитки ще є у продажу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus