USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чим, окрім молитви, волинська церква допомогла армії

4 Квітня 2014 14:11
Не лише молитвами, а й комплектами військової форми зголосилася допомогти військовим, які прибули на доукомплектування, Українська Православна Церква Київського Патріархату.

Представники духовенства передали у Волинський обласний військовий комісаріат 60 нових комплектів військової форми сьогодні, 4 квітня.

Митрополит Луцький та Волинський Михаїл зазначив, що сьогодення показало, що держава присвячує армії недостатньо уваги, тому церква, долучившись до потреб армії, молиться за всіх, хто несе ратну службу. Своїми посильними внесками представники церкви, з його слів, бажають забезпечити елементарними необхідними речами військовослужбовців.



Михаїл наголосив, що це не одноразова акція, церква збирає кошти для того, щоб вирішити питання інших військкоматів. Він запевнив, що церква також із армією, і військові не будуть позбавлені ні молитви, ні матеріальної допомоги, та побажав військовим ратних подвигів під час охорони держави. Митрополит пообіцяв нагадувати державі, що вона повинна годувати свою армію, інакше доведеться годувати чужу. Насамкінець, подаровані комплекти військової форми освятили, щоб речі добре носилися.



Військовий комісар Волинського обласного військового комісаріату Олег Галак розповів, що військові комісаріати області були доукомплектовані до штату воєнного часу, і з речового майна на складах бути наявні лише штани та куртки.



«Українська Православна Церква Київського Патріархату сама звернулася до нас, ми визначили, що нам потрібно на цьому етапі, тому вони нам допомогли доукомплектувати берцями, кашкетами та майками особовий склад. Я дуже вдячний тому, як до нас поставилися люди, допомогу нам надають із різних напрямків – бізнесмени, депутати Верховної Ради. Багато добровольців записалося у війкових комісаріатах області», - повідомив Олег Галак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
лучани Показати IP 4 Квітня 2014 14:51
Чомусь не видно Ніфонта.
православна до лучани Показати IP 4 Квітня 2014 15:42
Ніфонт молиться та допомагає також, а не показує на показ...що він робить..як робить... і коли робить....(((( "Смотрите, не творите милостыни вашей пред людьми с тем, чтобы они видели вас: иначе не будет вам награды от Отца вашего Небесного. Итак, когда творишь милостыню, не труби перед собою, как делают лицемеры в синагогах и на улицах, чтобы прославляли их люди. Истинно говорю вам: они уже получают награду свою. " ""Но Бог избрал немудрое мира, чтобы посрамить мудрых, и немощное мира избрал Бог, чтобы посрамить сильное; и незнатное мира и уничиженное и ничего не значащее избрал Бог, чтобы упразднить значащее, - для того чтобы никакая плоть не хвалилась пред Богом"(1Кор. 1.27-29)" " "Так говорит Господь: да не хвалится мудрый мудростью своею, да не хвалится сильный силою своею, да не хвалится богатый богатством своим. Но хвалящийся хвались тем, что разумеет и знает Меня, что Я - Господь, творящий милость, суд и правду на земле; ибо только это благоугодно Мне, говорит Господь"
дідо до православна Показати IP 4 Квітня 2014 17:57
ВСі канали показували .як Ніфонт дарив не свої гроші.то на лікарню та на благодійний фонд, то на сиротинець.
Ви не праві про Ніфо до православна Показати IP 5 Квітня 2014 12:50
Зайдіть на їхній сайт. Вони тільки те й роблять, що піарять свої благодіяння.
Лучанин до лучани Показати IP 4 Квітня 2014 16:00
От УПЦ КП дала допомогу... а чому ж УПЦ МП мовчить ? Вона ж має значно більше парафій... чи вона не підтримує самостійності та недоторканості нашої країни ?
Ось Вам до Лучанин Показати IP 4 Квітня 2014 17:07
http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/4/7021387/
Лучанин до Ось Вам Показати IP 4 Квітня 2014 19:33
А при чому тут наш Ніфонт ? Люди очікують від нього заяви про сьогоднішні події... про агресію зі строни Росії... і РЕАЛЬНУ допомогу військовим... УПЦ КП передала в Києві 500 тис на допомогу... + по кожній області громади самостійно допомагають... А чому ж "московичі" мовчать ???
Москаль Показати IP 4 Квітня 2014 15:45
Всякая помощь и есть благое дело или милостыня( по церк. ) делай добрые дела и забывай о том, что сделал, не труби на всю вселенную, что ты такой вот добрый... если будешь хвалиться-награда твоя найдет тебя уже здесь, на земле) Это скорее говорит о том, что подавая милостыню, не надо думать о том, ради чего это делаешь.
Лучанин Показати IP 4 Квітня 2014 16:00
От УПЦ КП дала допомогу... а чому ж УПЦ МП мовчить ? Вона ж має значно більше парафій... чи вона не підтримує самостійності та недоторканості нашої країни ?
Саша Показати IP 4 Квітня 2014 16:02
Напевно вони за Рашку... за тих кацапів...
я Показати IP 4 Квітня 2014 16:29
чим би дітки не бавились.... так тільки кості мити один одному...на це і здатні
дожились Показати IP 4 Квітня 2014 22:52
завтра скинемось всім народом і будемо купувати танки кораблі літаки) навіщо тоді нам держава коли люди за своі кошти все тянуть(((
я Показати IP 6 Квітня 2014 21:02
За окошком дождь и град. Это Путин виноват! Кошка бросила котят - Это Путин виноват, Зайку бросила хозяйка - Кто виновен, угадай-ка! Вот кончается доска У несчастного бычка, Наша Таня громко плачет - Рядом Путин, не иначе! Свет погас, упал забор, У авто заглох мотор, Зуб здоровый удалили Иль залез в квартиру вор, Не понравилось кино, Наступили вы в говно… У любого катаклизма Объяснение одно… Знает каждый демократ - Это Путин виноват! Кто вчера в моём подъезде Лифт зассал до потолка? Мне, товарищи, поверьте- Это Путина рука! Я поймал по пьяни «белку» - Это Путина проделки! Куча под столом говна. Это Путина вина! Засорился унитаз - Это Путина приказ, Накидал туда бычков, Воду слил - и был таков! По ночам бельё ворует, Стёкла в нашем доме бьёт. Пьяным во дворе танцует. Это Путин - обормот! Нет спасенья от злодея! Матом пишет на стенах, Изломал кусты в аллее. Это Путин - ох и ах! Либерала дождик мочит - Путин весело хохочет. Затопило вашу дачу? - Это Путин, не иначе! Вас гроза в пути застала? То рука Кремля достала. Холод, ветер, снегопад - Снова Путин виноват. Сносит крышу ураганом? - Это Путин мстит баранам. Шторм, цунами, наводненье? - Это Путин, без сомненья! Ливень, оползень, циклон - Виноват конечно он Сель, лавина, камнепад? - Ясно: Путин виноват! Смерч, тайфун, землетрясенье - Нет от Путина спасенья! В темя клюнула ворона? - Это -юный друг ОМОНа. Пчелы, осы жалят вас? - Это путинский СпецНаз. Видишь этого шмеля? - Он на службе у Кремля! Если верите в такое - Это просто паранойя! Источник За окошком дождь и град. Это Путин виноват Стихи и Проза http://stixpro.ru/news/za_okoshkom_dozhd_i_grad_ehto_putin_vinovat/2014-03-10-1926#ixzz2y89cgtop При копировании материала. Ссылка на сайт http://stixpro.ru/ обязательна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus