USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Чимало таксі у Луцьку працюють «інкогніто»

14 Серпня 2008 12:27
Таксі тепер значно важче впізнати під час пересування його дорогами міста. Адже «фішка» на машині світиться тільки в очікуванні пасажира, після чого її знімають і кладуть у салон, – повідомляє 14 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Така поведінка перевізників зумовлена роботою автомобільно-технічної інспекції. Як розповів водій луцького таксі, ця служба «перевіряє машину до останньої деталі». І якщо виявляє певні порушення – чи то в документах, чи технічні – накладає штраф. Тільки для таксистів вона страшніша за ДАІ тим, що абсолютно не бере хабарів.
 
Окрім цього, репортер «ВП» з’ясував такі цікаві факти: кодова назва службовців технічної інспекції – «собаки», а співробітників ДАІ водії таксі охрестили «метеликами», оскільки вони менш жорсткі.
 
Під час пересування містом таксі можна впізнати по антені для зв’язку в середині служби. Якщо ж «фішка» є на даху автомобіля, то ця автівка має усі необхідні документи та ліцензії на перевезення пасажирів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Баба Стефа Показати IP 14 Серпня 2008 14:30
А кому хочеться приватизувати Луцькі таксі? Хто так детально вникає в цю проблему? А може мер Луцька створив умови для таксистів чи кредити безпроцентні дає на автівки?Будете мішати людям на хліб заробляти ,розкрию карти хто близький до мера має інтерес на бізнес-таксі
Анонім Показати IP 15 Серпня 2008 10:54
та дістали скільки можна, вже все поробили залишились тільки таксисти!!! та яка різниця зареєстроване воно чи нє? А потім кажуть таксисти припухли задорого беруть та поїздь ти одне з другим на своїй машині заплати за ліцензію, за машину , ремонт ,офіс, то рації міняють, то таксометри обовязково то антени не ті за шо ж їм жити ???????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus