USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Чиновникам МВС заборонили літати на гелікоптерах

7 Лютого 2023 13:10
Після авіакатастрофи у Броварах, в якій загинуло керівництво Міністерства внутрішніх справ Україні, було повністю переглянуто систему безпеки МВС.

Про це в ефірі інформаційного телемарафону розповів виконувач обов’язків Міністра внутрішніх справ Ігор Клименко. За його словами, наразі фахівці перевіряють всі гелікоптери, які були у системі Міністерства внутрішніх справ, передає УНІАН.

«Систему безпеки повністю переглянуто. Гелікоптери того класу (225 компанії Airbus), який впав у Броварах, наразі усі перебувають на аеродромах, працюють відповідні фахівці», – розповів Кліменко.

Він додав, що перевірка гвинтокрилів триватиме приблизно до двох місяців, доки не буде підтверджено їхню безпеку. До встановлення всіх причин катастрофи всім керівникам заборонено переміщатися гелікоптерами, вони можуть скористатися лише автотранспортом.

18 січня у Броварах пролунав вибух, поблизу будівлі дитячого садка почалася пожежа.

Пізніше з’ясувалося, що у місті розбився гвинтокрил Державної служби з надзвичайних ситуацій. На борту було керівництво Міністерства внутрішніх справ України. Зокрема, загинули міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, його заступник Євген Єнін та держсекретар МВС Юрій Лубкович.

Внаслідок авіакатастрофи загинули 14 людей, з них 1 дитина. Поранення отримали 25 осіб, у тому числі 11 дітей.

Повідомлялося, що правоохоронці розслідують декілька версій, серед них: порушення правил польоту, технічна несправність та умисні дії щодо знищення гвинтокрила.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus