USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Чиновники ведуть себе, як бандити»: Зеленський зі скандалом звільнив в.о. голови Миколаївської ОДА

17 Липня 2019 14:57
Президент Володимир Зеленський попросив в. о. глави Миколаївської області В’ячеслава Боня написати заяву про відставку за власним бажанням.

Про це пише Theбабель з посиланням на «НикВести».

Інцидент стався під час робочої поїздки президента в Миколаївську область. Після прибуття Зеленський проінспектував місцевий аеропорт, у якому не до кінця відремонтований термінал. В аеропорту до президента підійшов чоловік, який заявив, що представляє підприємство «Екотранс» і «вже третій рік не може отримати землевідведення».

«У мене є всі документи, які погоджені третій рік, ми не можемо отримати підпис пана Боня», – заявив підприємець.

«Як ви ставитеся до людей? – звернувся президент до Боня. – Ваша зарплата – це вони [жителі Миколаївської області] платять податки! Ви ж це розумієте? Структурно в голові потрібно все змінити, щоб зрозуміти, звідки взагалі гроші. Якщо б ви не були першим заступником – я б вам повірив. А ви були першим заступником, всі прекрасно знаєте. Всі кажуть, Миколаїв – бандитське місто! Чому? Ви всі живете в цьому місті. Всі кажуть: лети в Миколаїв – це бандитське місто. Це нормально? Чиновники ведуть себе, як бандити, що тут не зрозуміло?».

В. о. голови Миколаївської ОДА заявив, що не планував працювати в команді Зеленського. Після чого президент запитав: «А навіщо ви працюєте? Так напишіть заяву! Все порішали. Так само тут в Миколаєві? Порішали і порішали».

У відповідь на це Бонь сказав: «Якщо потрібно написати заяву за власним бажанням – я її сьогодні готовий написати».

«Так, пишіть! Домовилися», – відреагував Зеленський.

Президент запропонував місцевому активу скласти short list кандидатів на голову Миколаївської ОДА: «Знайдете голову? Знайдіть. Ви ж адекватні, відповідальні громадяни. Зберіться усіма просунутими людьми, випишіть людей, які гідні. Ви зробите short list і призначимо протягом тижня».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus