USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Головний біль Зеленського»: політолог про те, чому президент звільнив Мальського із ЛОДА

25 Грудня 2019 15:31
Призначаючи Маркіяна Мальського на посаду голови Львівської обласної державної адміністрації, президент Володимир Зеленський сподівався підняти свій рейтинг в області. Мальський не зміг цьому посприяти і саме тому в результаті позбувся посади.

Про це в ефірі «Народного толк-шоу» заявив політолог Микола Бучин, передає Вголос.

«Швидше за все, це позапланова відставка. Зеленський є доволі імпульсивною людиною. Він неодноразово приймав спонтанні рішення. Часом неперевірена інформація спонукала його звільняти людей просто на нарадах без з’ясування обставин», – зазначив політолог.

За словами експерта, Зеленський очікував від Мальського найперше політичних результатів. Вони не з’явилися, і це стало причиною звільнення.

«Львівщина – єдиний регіон, який на президентських виборах не був підкорений Зеленським. Важливо, що Львівщина завжди диктувала політичну моду Україні загалом. Ми бачимо, що рівень довіри до Володимира Зеленського падає, на Львівщині зокрема. Беручи Мальського на посаду, президент сподівався, що він зможе переламати політичний результат на його користь. Цього не сталося. І я думаю, що це одна із причин звільнення», – пояснив Бучин.

«Львівщина – це однозначно головний біль для Зеленського. Він навряд чи отримає очікуваний результат», – додав експерт.

24 грудня у прямому ефірі під час засідання Ради розвитку громад та територій президент Володимир Зеленський раптово звільнив голову Львівської облдержадміністрації Маркіяна Мальського та голову Закарпатської ОДА Ігоря Бондаренка. Президент заявив, що звільнив голів облдержадміністрацій через те, що не побачив жодних результатів їхньої роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 25 Грудня 2019 15:49
А з якої партії цей політолог?Не з "ЄС" часом?)))
Народна прокуратура Показати IP 25 Грудня 2019 16:46
Ким був цей Мальський до призначення? Адвакатом? ось життя й показало, що на посаді голови ОДА потрібно було робити конкретну роботу і приймати відповідальні рішення, а не безвідповідально плесткати язиком у суді

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus