USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чиновники забрали дитину від питущої матері

5 Жовтня 2009 12:52
Рішення відібрати дитину у матері прийняла сьогодні комісія з питань захисту прав дитини. Причиною цьому стали асоціальні умови проживання родини. Про це 5 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
Хвора на туберкульоз мати неодноразово оббивала пороги владних структур з вимогами підвищити соціальні виплати на дитину. Отримані гроші витрачалися не на продукти і речі для дитини, а на спиртні напої для батьків. На запрошення до комісії мати не реагувала, лише раз письмово зобов’язалась спрямовувати кошти за адресою. Чого, очевидно, так і не сталось – дитина більшість часу (вже понад 2 роки) живе у бабусі, яка і з’явилась сьогодні на засідання.
 
Комісія, очолювана заступником міського голови Анатолієм Пархом’юком, одноголосно прийняла рішення відібрати дитину у горе-батьків, офіційно влаштувати її до бабусі та зупинити соціальні виплати матері.
 
«Ми тут зібрались для того, щоб захистити цю дитину, і вберегти від тієї шкоди, яку їй можуть завдати», - сказав пан Пархом’юк.
 
У свою чергу директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ніна Грабовська зазначила, що за наявних умов, якщо батьки зазіхатимуть на свободу дитини, остання може опинитись не в затишній квартирі бабусі, а у дитячому будинку.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus