USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Парижі мігрант врятував дитину від падіння з п'ятого поверху

28 Травня 2018 23:37
У Парижі іммігрант з Малі Мамуд Гассама за лічені секунди піднявся на балкон п’ятого поверху і врятував дитину від падіння.

Як повідомляє видання Le Parisien, інцидент стався в Парижі 26 травня, пише Корреспондент.

Гассама, який приїхав з африканської країни кілька місяців тому, проходив повз будівлю, коли побачив, що на перилах балкона висить дитина, і вирішив її врятувати. Чоловік без страховки заліз на п’ятий поверх за 30 секунд і затягнув хлопчика назад.

Президент Еммануель Макрон запросив Гассама відвідати Єлисейський палац сьогодні, щоб особисто висловити йому подяку від імені всіх французів.

Мер Парижа Анн Ідальго також висловила своє захоплення героїзмом малійця і розповіла, що особисто подякувала рятівнику по телефону. Також чиновниця зазначила, що мерія “з радістю підтримає його прагнення влаштуватися у Франції”.

Батька дитини допитала поліція за підозрою в нехтуванні своїми батьківськими обов’язками. Матері хлопчика під час інциденту в Парижі не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus