USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Читачі «Волинських новин» відтепер можуть самі писати новини

28 Квітня 2010 15:23
На сторінках інтернет-видання «Волинські новини» з’явився новий ресурс - «Свої новини» .

Якщо вам набридло засилля офіційних повідомлень у стрічках новин, якщо ви знайшли в неті цікаву інформацію чи маєте власні міркування, якими хочете поділитися – ви можете писати це у «Свої новини» на «ВН».

«Свої новини» не мають тематичних обмежень. Єдине, що редакція просить не додавати до стрічки і залишає за собою право не публікувати, – це інформацію, яка носить ознаки реклами, політичної реклами або «чорного піару».

Додати свою новину зможе будь-який зареєстрований користувач «Волинських новин», скориставшись пунктом «випадаючого меню» «Створити Свою новину», що біля імені користувача (див. малюнки).




Просимо звернути увагу: додані до «Своїх новин» повідомлення проходять «премодерацію» - перевірку повідомлення модератором перед її опублікуванням у стрічці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 28 Квітня 2010 15:40
а ВН ,шо будуть робити ?
маруся Показати IP 28 Квітня 2010 18:35
НАРЕШТІ!ХОЧ ОДНІ ТАК ЗРОБИЛИ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus