USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

ДАІ-шники «розписалися» в щоденниках правопорушників

9 Жовтня 2012 10:07
Рейд-перевірку провели ДАІ-шники у Луцьку. Правоохоронці відслідковували неповнолітніх порушників Правил дорожнього руху та пояснювали їм, до яких наслідків це може призвести.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС в області.



Всього на території Волинської області зареєстрували 49 дорожньо-транспортних пригод за участю неповнолітніх. Найчастіше – це наїзд на пішоходів, які раптово з’являються на проїзній частині дороги. Тому часто водії просто не можуть миттєво зреагувати.



На запитання правоохоронців, чому вони порушують Правила дорожнього руху, діти відповіли, що так – зручніше. Хоча школярі й знають, де й коли можна переходити дорогу, однак свідомо порушують дорожні норми. Своєю чергою, працівники Державтоінспекції пояснили школярам, наскільки небезпечною є така мандрівка. Правоохоронці роздали дітям інформаційні листівки про ПДР.



Для того, щоби привернути увагу батьків до цієї проблеми, інспектори ДАІ усім несумлінним пішоходам записували у щоденники зауваження і звернення до батьків із проханням провести додаткову «виховну» роботу з дітьми.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ваня Показати IP 9 Жовтня 2012 10:21
ВПЕРШЕ ТУТ ЧИТАЮ ПРО ПРАВИЛЬНІ ДІЇ ПРАЦІВНИКІВ ДАІ!!! МОЛОДЦІ!!! ПРОДОВЖИТЕ В ТАКОМУ Ж ДУСІ І ДИВИСЬ ЛЮДИ ДА ВАС ПОТЯГНУТЬСЯ!!!!
Сергій Показати IP 9 Жовтня 2012 12:47
правельно!! А то вже нерви беруть коли бачу як ці діти, особливо старших класів, валять через дорогу не подивившись в жодну сторону, просто кидаються під колеса автомобіля з словами: "не він мене переїде, а я його". Батьки навчайте своїх дітей правилам дорожнього руху, тому що собі біди наробите та щей людям.
галя Показати IP 9 Жовтня 2012 13:59
Ждала на зупинці маршрутку і спостерігала як переходять дорогу на регуьованому переході. Світло для пішохода червоне, але а/м їде ще далеко і мама з дошкільням не пояснює йому, що потрібно перечекати до того часу, коли буде зелене світло і дозволено перехід, а навпаки- тягне дитину через перехід, дитина ледь не падає, і, уже на іншій стороні дороги, мама помаленько йде і говорить по телефону. Питання: куди спішила? І це не поодинокий випадок. А потім говорять, що діти не звертають уваги при переході вулиці. Водії є безвідповідальні, але й батьків потрібно наказувати і проводити з ними "виховну" роботу.
Перехожий Показати IP 9 Жовтня 2012 16:06
ще би біля 4 школи навчились розв'язати пробку і навчити як переходити та паркуватись

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus