USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ДАІ-шники взялись чистити дорогу лише після двох ДТП

30 Січня 2013 16:55
Лише після двох аварій у Горохівському районі інспектори ДАІ взялися за розчищення дороги.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Так, прокуратура Горохівщини перевірила, чи дотримуються в районі законодавства про безпеку дорожнього руху. Зокрема звернули увагу на те, чи завжди правоохоронні органи реагують на фактори, що створюють загрозу безпеці дорожнього руху.

Прокуратура виявила, що подекуди стан доріг та тротуарів у Горохові й інших населених пунктах району не відповідає вимогам чинного законодавства. На автошляхах та вулицях - ожеледиця, яка негативно впливає на безпеку дорожнього руху.

Незважаючи на те, що Державна автомобільна інспекція повинна забезпечувати безпеку дорожнього руху, інспектори ВДАІ Горохівського райвідділу УМВС України у Волинській області лише після двох автомобільних аварій із людськими жертвами взялись за роботу. Вони внесли приписи керівникові філії «Горохівський автодор» ДП «Волинський автодор» та керівникові дорожньо-ремонтного підприємства №5 із вимогою привести до належного стану дороги.

До цього, хоч протягом грудня 2012 року на території Горохівського району зареєстрували ще 9 ДТП, у яких постраждало 6 осіб, приписи керівникам підприємств, які повинні утримувати дороги в належному стані, працівники ВДАІ Горохівського РВ УМВС не вносили.

У січні цього року інспектори ВДАІ Горохівського РВ не внесли жодного припису для забезпечення безпеки руху учасників дорожнього руху. Задля усунення вказаних порушень прокуратура району внесла подання начальникові Горохівського РВ УМВС. За результатами його розгляду винних осіб притягнули до дисциплінарної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
атас Показати IP 31 Січня 2013 10:44
Може ДАІшнікам замість жезлів видати лопати?!!!І Слава АВТОДОРУ!!!!!
Реаліст Показати IP 31 Січня 2013 11:17
Да... Роботу провели велику, бумага витримає. Хай краще внесуть кому треба приписи, щоб виділяли гроші на пальне, матеріал для посипання доріг, придбання сучасної очисної техніки, ремонт діючої та своєчасно платили зарплату дорожникам. А то таку дурню щей в інтернет викинули. Можна подумати, що від тих приписів появляться гроші і кращими стануть дороги і покращиться безпека руху. В Грохівському районі ще й так дороги в задовільному стані.Подивіться краще на сусідню лївівщину. Забезпечення кругом однакове. Кому хочете замилити очі і звинуватити в проблемах, які мають вирішуватись на державному рівні.Дорожну галузь давним давно закинули і товчемо воду в ступі, шукаючи винних чи то дорожників,чи гаїшників.Якби тих приписників трохи поскорочували, то може б гроші в державі почвилися б на дороги. А то тільки по цілих днях в інтернетах просиджують і сенсації викидають і ганьблять честь порядних людей.
Водій Показати IP 2 Лютого 2013 12:33
Чистісінька правда...Горохівському автодору і даї за роботу вдячні. Не треба писати дурниць і шукати сенсацій. У стихію всі працювали добре, а те,що був лід, то він кругом був,не тільки на Горохівщині, бо не навчились ще кервати небесами, щоб посилали сонячну погоду, а не дощ, який йшов цілу ніч і замерзав.Цей лід не брав навіть пісок з сіллю, хоч посипали вчасно і надавали допомогу водіям навіть вночі.Його треба було тільки рубати на дорозі,До чого тут приписи. То певно так застрахувались від відповідальності за ДТП.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus