USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

ДАІ хоче дозволити водіям перехилити чарку

2 Липня 2009 14:52
Державна автомобільна інспекція хоче встановити максимально допустиму наявність алкоголю в крові водія на рівні 0,3 проміле. Про це 2 липня інформують «Волинські Новини».
 
Як пише УНІАН, на прес-конференції в Києві начальник Департаменту ДАІ МВС України Сергій Коломієць розповів, що Державна автомобільна інспекція хоче встановити максимально допустиму наявність алкоголю в крові водія на рівні 0,3 проміле. «Але зараз є шалений опір з боку Міністерства охорони здоров’я… Якщо буде домовленість з Міністерством, то це найближчим часом буде введено в дію», – сказав він.
 
Говорячи про те, яким чином це буде вимірюватися, пан Коломієць зазначив: «Будуть спеціальні вимірювальні пристрої для цього. Це буде апаратний контроль. Він не залежатиме від людського фактору» (тобто унеможливить зовнішнє втручання з метою отримання певного результату – УНІАН).
 
Нагадаємо, що нині в Україні категорично заборонено сідати за кермо після вживання алкоголю. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 3 Липня 2009 15:19
ага! и квас тоже запретите еще, и кефир...да,да! на них "спеціальні вимірювальні пристрої" тоже реагируют...
Анонім Показати IP 5 Липня 2009 18:38
Всё правильно бутылочку пива 0,5 можно!
anna Показати IP 6 Липня 2009 15:53
Це лише для того, аби у ДАІ збільшилося роботи і надходжень за алкогольне сп'яніння.Бо так як доказати, що у тебе тільки 0,15 проміле в крові ніхто не зможе, то ДАІ братиме штраф по повній програмі...А дурненьких, що повірять в справедливість ДАІ ще назбирається достатньо.... А от аварій збільшиться в сотні раз більше! Це тільки негідники можуть запропонувати таке нововведення!
Орущий матюги Показати IP 8 Липня 2009 16:18
[вирізано - цензура] в стране методы. Хотят сократить численность населения - разрешили бы продажу огнестрельного оружия - за пару-тройку лет процентов 10 застрелится.
Анонім Показати IP 8 Липня 2009 22:56
Губит людей не пиво - губит глупость, хамство и невежество.
Анонім Показати IP 13 Липня 2009 14:06
алкоголь та кермо несумісні речі!!! дурнів і так вистачає на дорогах...:(
Анонім 007 Показати IP 21 Липня 2009 10:07
Да нельзя нашему народу разрешать вообще падобное.....
Марія Показати IP 25 Липня 2009 10:43
хотілось чоб органи влади м.Трускавця занялись своею справою, тобто місто переповнено відпочивючами, яки проживають в так називаемих готелях, які знаходяться в житлових будинках більша частина яких не мае не договорів і не сплачуе податки до бюджету. Друга проблема полягае в тому, что цей континдет відпочиваючих не де не регіструеться,мешканцям ,які не займаються такою діяльністю створюе багато не зручностей, тобто під"їзди забруднені(так як ЖКХ) не виділяе прибиральніць) хто з відпочиваючих відпочивае а хто приїхав для своїх справ, яки можут бути небезпечними (наприклад раповсюдження наркотичних препаратів та інше) діти зараз на канікулах і знаходяться в дома як правило цілий день самі, що це означае знае кожен батько,переповнені мусорні кантейнери ,які не разраховані на таку кількість людей , в місті дуже погане постачання води у влади немае коштів, а то що лижить під носом вони не бачуть, якщо кожен відпочиваючий буде проходити регистрацію та сплачувати курортний сбор а а їх хозяева сплачватимуть податки з отриманих дохдів то буде в нас і вода і прибиральниці і безпека.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus