USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ДАІ хоче відмінити талони попередження

13 Травня 2010 14:43
Державтоінспекція має намір відмінити талони попередження для водіїв транспортних засобів, оскільки вважає їх неефективними і такими, що втратили юридичну силу.

Про це сьогодні на прес-конференції в Києві повідомив начальник Державного департаменту ДАІ МВС України Валерій Лозовий, повідомляє proUA.

«Ми розробляємо питання про відміну талона попередження, оскільки він втратив юридичну силу», - сказав начальник ДАІ, пояснивши при цьому, що це пов’язано з тим, що сьогодні співробітник ДАІ складає протокол про порушення, який згодом передається до суду для встановлення ступеня винності-невинності порушника.

У той же час, за словами Лозового, людина, на яку складений протокол після судового вердикту, може оскаржити його у встановленому законом порядку і у разі наявності вже в талоні попередження відповідного запису, її потім доведеться виправляти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus