USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Даішника, який загинув на посту під Луцьком, хотіли підвищити

12 Червня 2015 12:52
Попередня версія смерті працівника ДАІ, яку розглядає слідство, - самогубство, спричинене конфліктом на побутовому ґрунті.

Про це повідомив прокурор області Дмитро Чепіжак під час прес-конференції сьогодні, 12 червня.

Нагадаємо, 8 червня 40-річний правоохоронець застрелився із табельної зброї. Подія трапилася на стаціонарному посту ДПС у селищі Цумань Ківерцівського району, де інспектор ніс службу із забезпечення безпеки дорожнього руху.

Правоохоронець, який вкоротив собі віку, - працівник з обслуговування стаціонарного поста №1 УДАІ УМВС України у Волинській області Володимир Опейда. Після перезмінки він зайшов у туалет, після чого пролунав постріл, працівники одразу кинулися до нього, проте він був уже неживий. Згідно з попередньою інформацією, наданою виданням, даішник вистрелив собі у голову. Зі слів колег правоохоронця, він близько місяця ходив у стані стресу.

Загиблий – старший прапорщик міліції, в органах внутрішніх справ – із 1996 року. За місцем служби характеризувався винятково як сумлінний працівник. У жовтні 2014 року протягом 30-ти діб ніс службу у зоні проведення антитерористичної операції.

Як повідомив Дмитро Чепіжак, за всіма візуальними ознаками, причина смерті працівника ДАІ – самогубство. Проте, достеменно стверджувати цього не можна, істину встановлять за результатами призначених експертиз.

За попередньою версією, спонукати до такого вчинку правоохоронця могли негаразди на побутовому ґрунті.

Як зазначив заступник прокурора області Ігор Мукан, колеги про нього мали лише хороші відгуки, а самому загиблому пропонували підвищення.

«По службі йому запропонували вищу посаду у відділі супроводу. Гарно характеризувався, був надійною людиною. Він чергував, вранці зайшов в туалет, закрився зсередини і…», - пояснив прокурор.

Відтак, після завершення всіх експертиз, громадськість повідомлять, чи було це направду самогубство, і якщо це так – що спровокувало чоловіка до такого вчинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 12 Червня 2015 16:45
еге ж - посмертно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus