USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Даю 24 години»: голова Іваничівської райради вимагає в Порошенка звільнити голову РДА

12 Квітня 2019 14:59
Голова Іваничівської районної ради Андрій Бадзюнь звернувся до президента Петра Порошенка з вимогою звільнити з посади очільницю Іваничівської РДА Лілію Кревську, якій депутати ще декілька місяців тому оголосили про недовіру. Відтак, відповідно до процедури, звернення мав би розглянути президент та прийняти відповідне рішення. Проте Порошенко досі ігнорує це питання.

Відповідне звернення голова райради розмістив на своїй сторінці у Фейсбук.

«Пане Президенте! Даю Вам 24 години....

Користуючись своїми повноваженнями, Ви звільняєте голів як районних так і обласних адміністрацій, називаючи їх «політичними фігурами». Дозволю собі Вас процитувати: «Голова облдержадміністрації є політичною посадою, а за оцінками, яку дали мешканці чинній владі (адже йдеться не тільки про оцінку роботи Президента, а й голови ОДА), його варто було звільнити».

У мене як голови Іваничівської районної ради Волинської області, усього депутатського корпусу та й усіх жителів нашого району, до Вас питання : Чому й досі Ви як Президент, гарант Конституції України не тільки не виконали свій прямий обов’язок – звільнити, а й ніяк не відреагували на рішення Іваничівської районної ради ще від 21.12.2018 р. № 33/3 «Про висловлення недовіри голові Іваничівської районної державної адміністрації Волинської області Кревській Лілії Богданівні» , яке прийняте більше, ніж двома третинами голосів від депутатського складу ради?

Де ж Ваша політична воля? Де дотримання Основного Закону України? Ви говорите про варягів щодо Одеської області?! Ваша ж «принципова позиція» – в області будуть губернаторами працювати ті, хто проживає там! Ви говорите, що зробили висновки?! А де ж та Ваша «принципова позиція» щодо Волині? І, зокрема, нашого району? Де Ваші так звані «висновки»? Де Ваше безпосереднє виконання закону України? Де Ваша хоча б «якась» реакція на рішення Ваших виборців?», – пише Андрій Бадзюнь.
Нагадаємо, через висловлення недовіри голові Іваничівської РДА Лілії Кревській більшістю депутатів райради їх почали викликати в поліцію на допити. Зі слів місцевих, ініціатором допитів став голова Волинської ОДА Олександр Савченко, якому, Кревська «поскаржилась» на рішення депутатів.

Рішення висловити недовіру, зі слів депутатів, спричинене відсутністю співпраці чиновниці з депутатським корпусом, образами з її боку на адресу депутатів та втручанням у виборчий процес перед виборами до ОТГ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
АХАХАХ Показати IP 12 Квітня 2019 15:10
Ця мадам колишня коханка Бондаря)
хахаха до АХАХАХ Показати IP 12 Квітня 2019 15:51
Якби ж то коханка,це однокласниця
Вах Показати IP 12 Квітня 2019 15:19
А якшо фейсбук зависне,то в украіні буде криза влади?анархія?всі звернення і рішення йдуть через фейсбук...так прописано в конституціі?
Вася Показати IP 12 Квітня 2019 15:42
НЕхай перше у двох аналізи здадуть !))
Вася Показати IP 12 Квітня 2019 16:04
Деж ти раніше був?
Луцьк Показати IP 12 Квітня 2019 16:05
Яка різниця чия ця мадам коханка? Тут говориьься поо те що не довіряють ій, та виконанням обов‘язків. А якщо так, то Звільнити Негайно Кревську Л.
Активіст Показати IP 12 Квітня 2019 17:27
Тільки після аналізів.
Ганьба корупціонера Показати IP 12 Квітня 2019 19:46
Мають гарний приклад-якщо чубляться в верхах цирк влаштовують ,то й на нижчому щаблі влади щурячі ігри тривають...Задовбали своїми умовами та ультиматуми.Народ ,варто свої умови виставити -пішли на... Й не оглядаючись у піші еротичні спутішествія...
Мирон Показати IP 13 Квітня 2019 09:37
Колись нерви тріпала покійному Романюку, бігала з Ляшком, а тепер вже сидить з бпп, і що то за маріонетка така, але основне-повна відсутність знань, це треба таким чудом бути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus