USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Данілов дорікнув Арахамії й Подоляку за «жонглювання» цифрами втрат ЗСУ

18 Червня 2022 17:46
Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов закликав тих, хто не має доступу до реальної інформації, не робити заяв про втрати України у війні з Росією.

Про це йшлося в інтерв’ю Данілова виданню Liga.net.

«Я хочу ще раз звернутися до діячів, які розповідають, що у нас щоденно 200, 300 і більше людей на фронті (гинуть – ред.). Дехто взагалі про 1000 заявив... У них немає можливості отримати таку інформацію.

Цим не можна жонглювати. Це не кеглі і не цирк. Це життя людей», – сказав він.

Нагадаємо, 2 червня президент Володимир Зеленський розповів на Міжнародному безпековому форумі, що щодня на сході України гине близько 100 військовослужбовців ЗСУ і ще близько 450-500 захисників отримують поранення.

9 червня радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив ЗМІ, що втрати українських військових становлять від 100 до 200 людей щодня, а 15 червня нардеп Давид Арахамія у Вашингтоні сказав, що 200-500 українських бійців гинуть щодня, а разом із пораненими втрати сягають тисячі людей.

Крім того, 13 червня, перед зустріччю Контактної групи з питань оборони України (так званий «Рамштайн-3») Подоляк заявив, що Україні потрібні тисяча гаубиць калібру 155 мм, триста РСЗВ, пів тисячі танків, дві тисячі одиниць бронетехніки і тисяча дронів.

Читати ще: Ленд-ліз ще не почався: Данілов пояснив, чому недостатньо зброї

«Я не розумію, чому він (Подоляк) робить такі заяви. Він представник Генштабу? Я його бачив тільки на пеньках у Януковича. Не розумію, з якого переляку він зараз є голосом армії.

Такі речі має казати Залужний, Шаптала (головнокомандувач ЗСУ і начальник Генштабу ЗСУ – ред.) та міністр оборони (Олексій Резніков – ред.)», – заявив Данілов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
здивований Показати IP 18 Червня 2022 18:05
Піздоляку та Хламідіі давно треба мордяку щоб хтось закрив...бидлоття....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus