USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Давайте зробимо зупинки біля кожного під’їзду, - Романюк

30 Жовтня 2013 11:28
Запит щодо облаштування зупинки на вимогу по міському маршруту № 31 подав депутат Луцької міської ради Петро Савчук.

Про це стало відомо під час засідання 46 сесії Луцької міської ради сьогодні, 30 жовтня.
Так, депутат зауважив, що, незважаючи на те, що по цьому маршруту активно їздять маршрутні таксі, зупинки як на вимогу не було, так і нема.
«У цьому районі знаходиться загальноосвітня школа № 1, спортивна школа, утім, мешканці змушені йти до зупинки на проспект Волі, чи до «Нової лінії». Водії ж, на власний страх і ризик, зупиняються біля спортивної школи, шкодуючи дітей», - сказав Петро Савчук.

На це Луцький міський голова Микола Романюк зауважив, що у міськради «немає можливості ліпити зупинки біля кожного під’їзду».

Утім, 35 депутатів підтримали запит, тож рішення ухвалили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Не@DeкVaT Показати IP 30 Жовтня 2013 12:38
Справді, чого турбуватися про громадський транспорт, якщо самі депутати їм не користуються?
лучанин Показати IP 30 Жовтня 2013 13:00
Якраз депутати і хочуть зробити зупинки, тому і підтримали запит.Це Романюку наплювати на пропозиції лучан.Він не їздить громадським транспортом .Усе справа часу, сьогодні він не підтримує лучан, завтра лучани не підтримають його.
Александр до лучанин Показати IP 30 Жовтня 2013 13:19
Ну тогда депутаты обязательно проголосуют и за выделение средств из бюджета на обустройство этой очень нужной остановки, с жалостью к детям:)). и тогда лучане обязательно их поддержат. завтра.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus