USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Дайджест» Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»: фонди розвитку і подарунки учням

8 Вересня 2017 08:00
У новому випуску програми «Дайджест» Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» йдеться про переваги створених фондів розвитку у навчальних закладах. Також, які подарунки у новому навчальному році підготував Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» для учнів луцьких шкіл, повідомили у прес-службі Фонду.

«Традиційно ознайомимо вас із амбітними волинянами, які хочуть покращити свої населенні пункти. Зокрема, про колишню Рокинівську селищну раду. Вона за два роки спільно із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» реалізувала чотири проекти, і є лідером з активності в Луцькому районі. Що вдалося здійснити цього разу – дивіться у програмі «Дайджест» Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

А ще, про досягнення мешканців села Жабка Ківерцівського району. Як населеному пункті, де немає жодного об’єкта комунальної власності та освітнього закладу культури вдається спільно втілювати задумане», - йдеться на сайті.

Кожен випуск телепередачі виходить із сурдоперекладом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus