USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Де будуть нові позиції ЗСУ після розведення військ

8 Жовтня 2019 18:34
Війська планують розвести дзеркально на відстань одного кілометра від лінії розмежування в обидві сторони.

Начальник Генерального штабу – головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак розповів, що в результаті розведення військ на Донбасі українські військові відійдуть на позиції, які займали три роки тому, повідомила пресслужба Міноборони.

За словами голови Генштабу, війська планують розвести дзеркально на відстань одного кілометра від лінії розмежування в обидві сторони.

«Нові позиції українських військових будуть там, де вони були у 2016 році, коли вперше відбулося розведення сил у згаданому районі», – заявив Хомчак і запевнив, що ЗСУ повністю контролюватимуть ситуацію.

У свою чергу, міністр оборони Андрій Загороднюк зазначив, що українські військові відійдуть на відстань, яка в разі порушення домовленостей противником дозволить ЗСУ відразу ж повернутися назад.

«Для цього створено всі передумови, розроблено відповідний план з урахуванням саме такої ситуації», – відзначив міністр оборони.

Він додав, що координати місць розведення є в Мінських угодах, вони були окреслені ще у 2014 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus