USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Де на Волині найбільша врожайність зерна

16 Листопада 2014 14:20
В господарствах Ковельського району цьогоріч зібрали майже на чверть більше зерна, ніж минулого року. Незаперечним лідером по врожайності є СТзОВ “В.Прометей”: озиму пшеницю тут збирали по 77 центнерів з гектара, а середня врожайність жита на полях господарства і взагалі є найвищою в області. Про це повідомляє -"Телевізійний центр Ковель".

До слова, як повідломляло Інформаційне агентство Волинські Новини, цьогоріч в області - найбільший врожай зернових за часів незалежної України.

Виробництво високоякісного молока екстра-класу забезпечують крупнотоварні господарства, які мають сучасні доїльні зали. До таких віднедавна належить і СтзОВ імені Лесі Українки. Сучасні технології дозволяють господарникам з Колодяжного не лише поліпшувати якість молока, а й збільшити продуктивність худоби.

В агроформуваннях району на сьогодні утримують 11895 голів великої рогатої худоби, в тому числі - майже 5 тисяч корів. Місцеві аграрії виробили 1669 тонн м'яса. На урочистостях з нагоди професійного свята трудівників села зі словами вдячності і шани до них звернулися представники районної та обласної влади.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus