USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Де шукатимуть «Ельдорадо» для волинських будівельників

11 Листопада 2014 17:43
Створення військового містечка у Луцьку може стати справжнім Ельдорадо для будівельних організацій області, - запевняють в облдержадміністрації.

Про цей йшлося під час наради голови облдержадміністрації з керівниками будівельних організацій області 11 листопада.

«По військовому містечку прошу всіх на всіх рівнях, знаючи ваш авторитет, спільно працювати. Якщо ми зможемо цей проект «пробити», всім присутнім тут будівельникам роботи на два роки. Дай Бог, щоб ви її зробили», - зазначив Володимир Гунчик.

З його слів, у межах військового містечка передбачено сім тисяч квартир. Він висловив сподівання, що влада чітко розуміє проблему, розуміє, що сьогодні ті, хто стоїть на передових рубежах на Сході, рано чи пізно повернуться додому. Ці люди, мовляв, поставлять питання «де ми будемо жити? ми за вас воювали і які в нас умови?».

Голова ОДА наголосив, що, поки ситуація на Сході напружена, на Волині потрібно створити усі умови для того, щоб люди в погонах мали нормальні умови для життя. На його думку, Уряд розуміє це, але якщо на Волині не проявлятимуть ініціативу, ніхто військове містечко не робитиме.

«Це для будівельників Ельдорадо в найближчі роки, тому я прошу всіх – ви авторитетні люди, знаєте в які кабінети заходити, сформували колонну і працюємо. Проб’ємо – я на два роки забув про вас, а ви про мене», - підсумував Володимир Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дончанин Показати IP 11 Листопада 2014 18:10
"Створення військового містечка у Луцьку може стати справжнім Ельдорадо для будівельних організацій області" - иными словами, при этом можно отмыть массу денег. Или у вас отсутствует необходимость в гражданских постройках?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus