USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Де сім’ї загиблих учасників АТО отримають земельні ділянки

15 Жовтня 2014 16:36
У міськраді розповіли, на яких вулицях Луцька отримають земельні ділянки родини загиблих учасників АТО.

Про це сьогодні, 15 жовтня, під час засідання земельної комісії повідомив голова земельного управління Луцької міської ради Сергій Шабала.

З його слів, представники спеціальних комісій виїжджали на ці земельні ділянки, аби оглянути їх. Він розповів, що уже є дозволи на передачу трьох ділянок на вулиці Єршова, три – на Лопатіна. Однак, одна із лучанок уже відмовилась на отримання землі на вулиці Лопатіна.

Окрім того, надійшло ще чотири заяви на отримання таких наділів. Утім, одного «клаптика землі» поки не вистачає.

За станом на сьогодні усі заяви систематизували, а на наступну комісію доручили підготувати усі необхідні документи для того, аби усі претенденти на наділи негайно ж їх і отримали.

Нагадаємо, під час засідання 64 чергової сесії Луцької міської ради, яке відбулось 24 вересня, земельні ділянки виділили родинам Рустама Хамраєва, Дмитра Йовзика, Володимира Прокопчука. Також земельні наділи отримають громадяни Расказова Т.М., Гулюк та Климчук С.К.

Раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло, як саме учасникам АТО отримати земельні ділянки та скільки таких наділів уже отримали бійці АТО із Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2014 12:38
Шукають де знайти ділянки, то позабирайте у прокурорів, сбушників, та прочої швалі які ще тільки на собак не реєстрували свої ділянки, бо їх до десятка в них і будете побачите, що вільні ще залишаться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus