USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Де в Луцьку проведуть поточні ремонти

11 Червня 2019 20:09
В обласному центрі Волині у літній період планують провести низку поточних ремонтів об’єктів міста.

Про це йшлося 11 червня під час оперативної наради у міській раді.

В.о. директора департаменту житлово-комунального господарства Надія Коленда поінформувала, що у літній період заплановано провести роботи з поточного ремонту під'їзду до міського пляжу в центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки (вартість 1 мільйон 865 тисяч гривень); поточного ремонту тротуарів на вулиці Гулака-Артемовського (1 мільйон 743 тисячі гривень); поточного ремонту пішохідної доріжки від будинку №50 в по вулиці В'ячеслава Хурсенка до будинку №87 на вулиці Рівненській (406 тисяч гривень); поточного ремонту пішохідних доріжок біля будинків № 3,5 по вулиці Арцеулова (414 тисяч гривень).

З її слів, також тривають роботи з нанесення горизонтальної дорожньої розмітки. Частково нанесено на вулиця Авторемонтній, Ветеранів, Винниченка, Володимирській, Героїв УПА, Глушець, Гнідавська, Гордіюк, Грушевського, Данила Галицького, Клима Савура, Конякіна, Набережній, Гетьмана Мазепи, Рівненській, Станіславського, Стрілецькій, Чернишевського, Вячеслава Чорновола, Богдана Хмельницького, Шевченка, Шопена, проспектів Відродження, Молоді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus