USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.75 39.98
  • PLN 9.80 9.93

До кінця року в Луцьку відремонтують вулиці Святогірська, Весела та заїзд на Конякіна

1 Жовтня 2023 16:04
У Луцьку запланували низку поточних ремонтів. Відремонтувати мають намір вулиці Святогірська, заїзд до будинку №29а на вулиці Конякіна з вулиці Зацепи, тротуар вздовж будинку №43 на вулиці Гордіюк та вулицю Весела.

Тендери на роботи на сайті держзакупівель оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Пропозиції учасників приймають до 4-6 жовтня.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиці Святогірська становить 1,6 мільйона гривень, заїзду до будинку №29а на вулиці Конякіна з вулиці Зацепи – 535 тисяч гривень, тротуару вздовж будинку №43 на вулиці Гордіюк – 1,02 мільйона гривень та вулиці Весела – 710 тисяч гривень.

Як вказано в тендерній документації, поточний ремонт вулиці Святогірська в Луцьку передбачатиме перекладання горловин цегляних колодязів, розбирання асфальтобетонного покриття, облаштування основного проїзду з гарячих асфальтобетонних сумішей, вимощення тротуару з бруківки та тактильної плитки.

Поточний ремонт заїзду до будинку №29а на вулиці Конякіна з вулиці Зацепи включатиме розбирання бетонних покриттів, улаштування покриттiв iз гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумiшей, вимощення бруківки, облаштування дощоприймальних колодязів.

У межах ремонту тротуару вздовж будинку №43 на вулиці Гордіюк, своєю чергою, видалять сухостійні дерева, викорчують пні, демонтують цементобетонні конструкції та старе покриття, перекладуть горловини цегляних колодязів, облаштують тротуари з бруківки, встановлять водовідвідні лотки, улаштують покриття з гарячих асфальтобетонних сумішей, проведуть холодне фрезерування асфальтобетонного покриття та встановлять нові дорожні знаки.

На вулиці Весела виконають наступні роботи: улаштування покриттiв iз гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумiшей, перекладання горловин цегляних колодязів, планування та укріплення узбіч.

Усі перераховані ремонтні роботи мають закінчити до 31 грудня 2023 року.

Гарантія на виконані поточні ремонти має становити три роки.

Нагадаємо, в Луцьку потрібно провести капітальний ремонт дорожнього покриття на вулиці Городецькій. Проїжджа частина там повністю зруйнована, тротуари відсутні, як і центральна каналізація. Петицію відповідного змісту подали на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Як ми писали, до кінця року в Луцьку запланували відремонтувати тротуар на вулиці Привокзальній, прибудинкову територію на вулиці Лесі Українки та проїзд з вулиці Кравчука.

Також у Луцьку хочуть відремонтувати прибудинкові території на проспектах Молоді, 9б, Волі, 10, 12 і на вулиці Кравчука, 17. Відновлять заїзд із вулиці Ківерцівської до будинку №1 на вулиці Івана Кожедуба та проведуть поточний ремонт прибудинкових територій на вулицях Конякіна, 11, 11а, Червоної калини, 7а, 8 Березня, 26, Конякіна, 7 і на бульварі Дружби Народів, 3.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus