USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де у Луцьку придбати житло преміум-класу*

20 Жовтня 2020 09:56
Що відрізняє житло преміум-класу від, скажімо, комфорт-класу? Лише гарний фасад? Чи потужна піар-кампанія? Насправді, ні те, ні інше.

Житло преміум-класу – це ціла концепція ексклюзивних рішень: дизайнерських, архітекторських, технологічних, які покликані створити максимальний комфорт мешканцям та дбати про всі можливі потреби жильців.

Є декілька критеріїв, за якими визначають «преміальність» житла: локація, матеріали і технологія, комплектація будинку, характеристики квартир, рівень безпеки, прибудинкова територія та інші. «Преміум» – це найвищий клас в нерухомості, тож до нього найвищі й вимоги.

І якщо раптом забудовник вирішить знехтувати виконанням якоїсь з них, тоді нерухомість знижується в класі. До прикладу, забудовники часто нехтують безпекою дітей, облаштовуючи майданчики, або ж економлять на матеріалах чи комплектуючих. Або ж розташовують свої будинки в локаціях із незручною транспортною розв’язкою.

З-поміж луцьких новобудов, саме ЖК «Caramel Residence» від Будівельної компанії ЛДБК відповідає усім характеристикам преміум-класу. Адже тут поєднані вдале розташування, якісні матеріали, дизайнерські рішення та клієнтоорієнтований підхід до дизайну.

Локація. Приналежність до преміум-класу передбачає, що житло розташоване в престижному районі, або ж в історичному чи діловому центрі міста. Якщо воно віддалене від центру, то це має компенсуватися наявністю поруч облаштованих паркових чи рекреаційних зон або ж водойм. Разом з тим має бути забезпечена доступність до центру міста.

Саме ЖК «Caramel Residence» якнайточніше відповідає згаданим критеріям. Просто за вікнами будинку – великий облагороджений парк, де приємно відпочивати і постійно свіже повітря. Водночас, завдяки вдалій транспортній розв’язці, до ділового центру міста можна дістатися за лічені хвилини. Мікрорайон, де розташований комплекс, має вдало продуману інфраструктуру, завдяки якій тут, попри інтенсивний рух, немає заторів.

Матеріали і технологія. Головна умова житла преміум-класу – якісні, надійні і довговічні матеріали, виготовлені з натуральної сировини. Найчастіше в будівництві це – червона керамічна цегла, рідше – керамічні блоки. Якраз саме з керамічної червоної повнотілої цегли і зводить всі свої будинки компанія ЛДБК. Адже керамічна цегла – найбільш екологічний матеріал і найбільш надійний. А кожна партія матеріалів проходить тестування у власній лабораторії.

До преміального житла виставляються високі вимоги і до естетики. Саме тому фасади не просто утеплені високоякісною технологією Baumit, а й оформлені згідно з дизайнерським проєктом.

Комплектація будинку. Вхідні групи, дизайнерські рішення планування будинку, оформлені згідно з ексклюзивним проєктом коридори – це теж ознака вищого класу. Тут немає жодних проблем з доступністю – є пандуси перед вхідними дверима і не треба долати 9 сходинок до ліфта.

На території передбачене функціонування смарт-центру, де буде розташований супермаркет, дитячі розвивальні центри, спортзал, перукарні, офісні приміщення. Тобто всі базові потреби мешканців можна буде задовольнити не виходячи за межі житлового комплексу. Центральна частина ЖК буде суцільною відпочинковою зоною без автомобілів, де буде розташоване міні-футбольне поле, майданчик для занять спортом.

Квартири. Для преміум-класу характерно, що на площадці розташовано не більше 4 квартир. Також для таких квартир притаманні високі стелі, площі від 50 квадратних метрів. Нагадаємо, в ЖК «Caramel Residence» вирішили оновити планування квартир і у третій групі будинків представлене сучасне планування, де передбачені великі кухні-вітальні та оптимальні жилі кімнати. На площадці 3-4 квартири. У кожній квартирі розведені комунікації, вирівняні стіни та підлога, готові до проведення оздоблювального ремонту.

Рівень безпеки. Безпека мешканців тут має бути на високому рівні. Саме тому територія комплексу огороджена, передбачене встановлення системи відеонагляду, контрольований в’їзд, відеодомофон. Дитячий майданчик також огороджений, щоб батьки були впевнені у безпеці дітей, а всі елементи мають сертифікати якості та гарантію. Якраз у таких будинках люди почуваються максимально безпечно і не хвилюються за збереження свого майна та життя.

Прибудинкова територія. Територія біля будинку преміального класу теж має свої вимоги. Це – ексклюзивний проєкт, продуманість, використання сучасних технологій, ландшафтний дизайн. Так, наприклад, під час зведення ЖК «Caramel Residence» забудовник відмовився від газону, натомість висадив спеціально відібрані породи дерев та рослин, які підходять для міського середовища, забезпечують і естетику, і екологічність.

Разом з тим на території розташований дитячий майданчик, придбаний у сертифікованого виробника з якісних та надійних матеріалів, щоб діти були в безпеці. Вся територія обладнана вуличними ліхтарями, лавками, смітниками, і це – теж елементи дизайнерських рішень, адже вони покриті спеціальною антикорозійною фарбою, щоб слугували якнайдовше.

Водночас забудовник потурбувався про здоров’я своїх мешканців і влаштував майданчик з вуличними тренажерами, на що мало хто з забудовників звертає увагу при проектуванні і облаштуванні прибудинкової території.

Загалом, згаданий комплекс відповідає всім критеріям житла преміум-класу.

За більш детальною інформацією щодо квартир від ЛДБК звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олексій Показати IP 21 Жовтня 2020 18:38
Радісно, що забудови сьогодні облаштовуются ландшафтним озелененням.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus