USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Де у Луцьку й на Волині сьогодні не буде світла. Графік

18 Грудня 2022 09:04
Через пошкодження об'єктів енергетики та у зв'язку із відсутністю достатньої генерації з теплових та атомних електростанцій на території Волині, як і по всій Україні, зберігається дефіцит потужності.

НЕК «Укренерго» доводить «Волиньобленерго» ліміт споживання електричної енергії на область, перевищення якого не допускається.

ПрАТ «Волиньобленерго» відповідно до доведених величин споживання розроблено графіки стабілізаційних вимкнень по районах обслуговування філій Товариства.

Ситуація динамічна, можливі екстрені відключення поза графіком у разі, якщо в НЕК «Укренерго» буде потреба збалансувати енергосистему.

Час відключення та відновлення електропостачання може відрізнятись від заявленого у графіку на 10-20 хвилин. Таке відхилення пов'язане із технологічним процесом перемикання черг службами «Волиньобленерго».

Графіки відключення електроенергії у Луцьку й на Волині можна переглянути за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ігор Показати IP 18 Грудня 2022 11:42
Чому не пишуть які вулиці будуть без світла
Зоя Показати IP 18 Грудня 2022 13:03
Здеталізуйте,же і коли не буде живлення.Навіщо нам узагальнення?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus