USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де відпочити лучанам: від четверга до четверга

16 Липня 2015 17:31
«Луцьк 18+» та Інформаційне агентство Волинські Новини продовжує розповідати лучанам про культурні і розважальні події, які очікують їх цього тижня.

Якщо ви маєте інформацію про щось подібне у Луцьку і впевнені, що про них обов'язково мають дізнатись інші, - додавайте їх у «Запропоновані новини» на сторінці спільноти «Луцьк 18+», а ми із задоволенням розповімо про них у наступних випусках!

Чуттєво-лірична вистава «Суперники»| четвер, 16.07

«16 липня на сцені Волинського драмтеатру імені Тараса Шевченка лучани стануть свідками непростої історії кохання юної дівчини та статного офіцера. У виставі задіяні провідні артисти театру. Початок о 19.00», - пишуть організатори.

Режисер вистави – директор Рівненського облмуздрамтеатру, народний артист України Володимир Петрів. Вистава «Суперники», багаторазовий переможець українських та міжнародних фестивалів, у Рівненському облмуздрамтеатрі проходить з постійними аншлагами.
Sax & Dj | п’ятниця, 17.07

Набивання тату у Ring Dj Café | п’ятниця, 17.07

Accordion & Dj | субота, 18.07

Пінна вечірка у Хрінниках | субота, 18.07

«Запрошуємо Вас втілити всі мрії про літо і перенестися в незабутній світ пінного простору. Рух пінної хвилі накриє вас ніжною піною з голови до ніг, створюючи ілюзію невагомості і стихійного щастя! Під улюблену музику і світлові спецефекти Ви будете насолоджуватись разом зі своїми друзями серед пухнастих пінних хмар в атмосфері загального позитиву, веселощів і свята», - пишуть організатори.
Гурт «KOMPAS»| неділя, 19.07

Kompas — результат взаємодії втраченого напряму та життєвих переживань завдяки музичному супроводу. Три складові для пошуку себе. Створений фронтменом колишнього гурту «АННА» Віктором Новосьоловим. Поштовхом до народження нової «музичної дитини» стали всі ті емоції та переживання, що прагнули знайти своє відображення у музиці. Гурт «Kompas» з'явився на світ 15 березня 2013 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus