USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Де відпочити лучанам: від четверга до четверга. Огляд

5 Травня 2016 20:00
«Луцьк 18+» та Інформаційне агентство Волинські Новини продовжує розповідати лучанам про культурні і розважальні події, які очікують їх цього тижня.

Якщо ви маєте інформацію про щось подібне у Луцьку і впевнені, що про них обов'язково мають дізнатись інші, – додавайте їх у «Запропоновані новини» на сторінці спільноти «Луцьк 18+», а ми із задоволенням розповімо про них у наступних випусках!

Цирк-шапіто «Вогні Києва»| 5 травня, четвер

З 5 травня в районі гіпермаркету «Там-Там» розпочне гастролі у Луцьку цирк-шапіто «Вогні Києва». Лучанам запропонують розважальну програму у двох відділеннях. Учасники циркового дійства — кращі артисти України, володарі престижних міжнародних нагород. Художній керівник — заслужений артист України Павло Книш, керівник та режисер-постановник — легендарна Тамара Зубко. Вас порадують повітряні гімнасти, акробати, жонглери, дресировані екзотичні тварини та кумедні клоуни.

Початок: субота і неділя — о 16 годині; четвер, п'ятниця — о 18 годині.


Night party | 6 травня, п’ятниця

Гурт Seraphins | 6 травня, п’ятниця

6 травня в пабі «Лучеськ» виступить гурт з Італії Seraphins. Початок о 20.00.Seraphins - це поп-рок тріо, учасниками якого є Лоренцо Феррарі, Алессандро Вентура та Марко Брігнолі. В січні 2014 ці три молоді професійні музиканти з Італії вирішили заснувати новий гурт і грати разом після величезного досвіду гри в інших відомих італійських гуртах.

Dj Tasha | 7 травня, субота

Гурт «Рокаш» | 7 травня, субота

7 травня в пабі «Лучеськ» драйвовий закарпатський гурт Рокаш запрошує на презенацію свого четвертого альбому «Співаночки про любов». На вас чекають півтори години потужної карпатської рок-музики та ліричних балад на русинській бесіді.

Благодійний концерт Світлани Тарабарової | 9 травня, понеділок

Степан Гіга та гурт «Друзі мої» | 11 травня, середа

11 травня о 19.00 на сцені облмуздрамтеату виступить Степан Гіга та гурт «Друзі мої», квитки 80-300 грн.

КВН: «Суперкубок Волині» | 11 травня, середа

11 травня в Луцьку розіграють «Суперкубок Волині» КВН. За почесний титул позмагаються: «Отдихаєм вмєстє» Хмельницький, «7'Я» Чернігів, «АГА» Київ. Квитки в касі драмтеатру. Ціна квитків: від 60 грн. Інформація за тел: (0332) 72-54-60, 0664356788


Драмтеатр імені Тараса Шевченка

7 травня
18:00 «Замовляю любов»

Волинський обласний театр ляльок

8 травня
12:00 «Запеклі вороги»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus