USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Де відпочити лучанам: від четверга до четверга. Огляд

28 Квітня 2016 19:30
«Луцьк 18+» та Інформаційне агентство Волинські Новини продовжує розповідати лучанам про культурні і розважальні події, які очікують їх цього тижня. Якщо ви маєте інформацію про щось подібне у Луцьку і впевнені, що про них обов'язково мають дізнатись інші, – додавайте їх у «Запропоновані новини» на сторінці спільноти «Луцьк 18+», а ми із задоволенням розповімо про них у наступних випусках!

Найголовнішою подією цього тижня є свято Воскресіння Христового, яке відзначають християни східного обряду. В зв’язку з цим у Луцьку запланували наступні події.

Велокодній ярмарок | 2 травня, понеділок – 3 травня, вівторок

Великодній ярмарок, творчі презентації в рамках проекту «Мистецька вулиця». Дійство відбуватиметься на Театральному майдані та вулиці Лесі Українки.

«Великдень у Луцьку» | 3 травня, вівторок

О 14:00 відбудеться майстер-клас з писанкарства для дітей з міста Волноваха в рамках творчого проекту «Великодня майстерня».

«Великодні передзвони» | 3 травня, вівторок

Фестиваль «Великодні передзвони» розпочнеться у будинку культури мікрорайону Вересневе о 16:00.

Також лучан та гостей міста зустрічатимуть розважальні заклади міста, які цього тижня працюватимуть за наступною афішою.

Фестиваль «Велииикденс-2016» | 1 – 3 травня

OPERA DANCE CLUB запрошує всіх на триденний диско-марафон до Великодня! «Не пропусти наймасштабнішу подію твого міста з найбільшою кількістю ді-джеїв: Jenya Shock, Pavel Lee, Bolshoi, SoBe, X-RAY, Pasha Progressive, Artem Famous, DMC Vova Mix, MC Martin», - повідомляють організатори.


Файний Великдень | 2 травня, понеділок

«Завершується Піст і є нагода нарешті трішки відірватись! Спеціально до Великодніх свят, з якими, до речі, щиро Вас вітаємо, ми вирішили зробити великодні танцульки! Багато української музики та світових хітів, жвавий настрій, кілька кухлів пива та ще один хороший вечір у вашому житті», - повідомляють організатори дійства та закликають гостей одягати вишиванки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus