USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Де відпочити лучанам: від четверга до четверга. Огляд

11 Червня 2015 18:00
«Луцьк 18+» та Інформаційне агентство Волинські Новини продовжує розповідати лучанам про культурні і розважальні події, які очікують їх цього тижня.

Також, якщо ви маєте інформацію про щось подібне у Луцьку, і впевнені, що про них обов'язково мають дізнатись інші, - додавайте їх у «Запропоновані новини» на сторінці спільноти «Луцьк 18+», а ми із задоволенням розповімо про них у наступних випусках!

Презентація альбому «Selencia» від гурту «TheSubstanse» | четвер, 11 червня

Мотор'Ролла | п’ятниця, 12 червня

«Ці дядьки були легендою української рок-музики вже тоді, коли ми ще навіть і не мріяли... носити бороди або тримати в руках електрогітари... Впевнений, Луцьк просто не має морального права проігнорувати цей концерт!», - пишуть організатори.

Гурт «WSZYSTKO» | п’ятниця, 12 червня

Гурт «Wszystko» - єдиний у Львові та один з небагатьох кавер-бендів в Україні, який займається пропагандою саме української музики. Гурт утворився відносно нещодавно, а саме в листопаді 2014-го року, але у Львові вже став справжньою знахідкою. Завдяки широкому репетуару, в якому можна почути пісні від Білоножків, Зіброва і Миколайчука до Бумбоксу, Океану Ельзи та Другої ріки, хлопці є резидентами і декількох клубів, і одним із колективів Львова, які найбільше виступають.

Акустичний блюз від Макса Таврическі | п’ятниця, 12 червня

ROCK DJ PARTY із симфонічним оркестром BREVIS | п’ятниця, 12 червня

«Rooftop night» | субота, 13 червня

Комедійно-розважальний вечір з Віктором Присяжнюком | субота, 13 червня

«Версаль камеді шоу» | субота, 13 червня

Щасливий фестиваль-ПІКНІК | субота, 13 червня

«О 12:00 відкриються ворота Рестпарку, де гостей Happy Fest PICNIC зустрічатимуть казкові «хостес» — ростові ляльки. Під приємну музику гості зможуть ознайомитись з планом території, обійти її, щоб оглянути в реалі, сфотографуватися на фоні декорованих фотозон та визначитись з місцем, де вони, так би мовити, кинуть якір: одні гості розійдуться альтанками, які вони мають змогу забронювати завчасно, інші зможуть розміститися за столиками під парасольками, які надасть компанія «Чернігівське». А любителів справжнього пікніка чекають гарні фіолетові пледи та кошики на травичці. Усім в обов’язковому порядку радимо брати подушки для того, щоб можна було і сидіти на них, і взяти участь в подушкових батлах, які вже організовували на фестивалі Superмам з великим успіхом. Це так драйвово!», - пишуть організатори

Фінал Ліги КВН «Волинь» | субота, 13 червня

Гурт «Дикі серцем» | неділя, 14 червня

Концерт за участю Назара Федюка та Ольги Білас | неділя, 14 червня

«Лебедине озеро» Раду Поклітару | понеділок, 15 червня

Балетну постановку «Лебединого озера» Чайковського у незвичній інтерпретації привезе до Луцька «Київ. Модерн-балет», – інформують організатори. Вистава відбудеться 15 червня в облмуздрамтеатрі. Початок – о 19:00. У «Лебединому озері» немає нічого від первинного джерела, крім, звичайно ж, приголомшливої музики Петра Ілліча Чайковського. Але Раду попереджає, що не варто очікувати звичного сюжету від сучасної версії «Лебединого озера».

Юрій Годо | вівторок, 16 червня

16 червня великий сольний концерт українського тенора Юрія Годо «Світові хіти» присвячений 20-річчю творчої діяльності на сцені облмуздрамтеатру. Час - 19:00. Квитки 80-200 гривень. Юрій Годо у кращих традиціях італійського bel canto подарує публіці «золоті» оперні хіти, власні твори, перлини жанру popera: Non e`, O, sole mio, «Чорнії брови, карії очі», Bessame mucho, Phantom of the opera, Bamboleiro.

Волинський обласний драматичний театр

11 червня
18:00 Аншлаг любові

12 червня
18:00 «Не шукайте щастя, бо я його украв» Драма Камерна сцена

13 червня
18:00 Сурогатна мама (Закон)

14 червня
18:00 Століття Якова: Перше кохання

15 червня
19:00 «Лебедине озеро» (балет у постановці Раду Поклітару)

16 червня
19:00 Юрій Годо «Світові хіти», квитки 80-200 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus