USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де зберігаються ядерні боєприпаси: на Google Maps можна побачити секретні об'єкти РФ

19 Квітня 2022 02:43
У сервісі Google Maps відкрили супутникові зображення усіх російських стратегічних пунктів.

Про це повідомляє АрміяInform.

Віднедавна, з початком широкомасштабного вторгнення Росії в Україну, на Google Maps видно всі стратегічні об’єкти РФ та її армії.

У сервісі Google Maps всі військові та стратегічні об’єкти РФ стали доступними в максимальній роздільній здатності. Тепер різноманітні пускові шахти міжконтинентальних балістичних ракет, командні пункти, секретні полігони та інше можна роздивитися з роздільною здатністю до близько 0,5 м на піксель. До цього часу вони відображались у рази в гіршій якості, яка не дозволяла розібрати та розгледіти всі деталі.

Наприкалад, як ідеться в повідомленні, завдяки знімкам можна оцінити «прогрес» робіт на єдиному російському авіаносці «Адмирал Кузнецов».
Також у гарній роздільній якості можна подивитись на базу зберігання ядерних боєприпасів поблизу Мурманська.
Для охочих є також можливість оцінити, як із супутника виглядає російський винищувач нібито п’ятого покоління Су-57 на льотно-випробувальному центрі міноборони РФ.

Або як із космосу ідентифікувати пускову позицію міжконтинентальної балістичної ракети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus