USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Де на Волині не можна купатися

5 Червня 2013 13:27
Серед місць масового відпочинку на Волині у Володимир-Волинському та Горохівському районах немає жодного придатного для купального сезону водного об’єкта.

Про це стало відомо під час під час відеоселекторного засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 5 червня.

Заступник начальника управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області Микола Кревський зауважив, що за станом на сьогодні на Волині визначили 52 безпечних місця для цьогорічного купального сезону, де працюватимуть 8 водолазів та 32 рятувальники.

Перший заступник голови Горохівської районної державної адміністрації Олексій Гайдук каже, що водні об’єкти у районі обстежили державна служба з надзвичайних ситуацій в області та держсанепідслужба, однак жодне місце відпочинку нормам не відповідає.

«Ми фактично всі місця, де можна зробити місце відпочинку, обстежили всіма службами. Ми хочемо такі місця влаштувати. Зробили аналіз води, а він не відповідає мікробіологічним показникам», − зазначив Олексій Гайдук.

Окрім того, перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Башкаленко обурений тим, що на таких місцях висять таблички, які свідчать, що це - місце відпочинку. «Ви ставите таблички! Взагалі не треба вказувати, що це - місце відпочинку», - каже Олександр Башкаленко.

Також не затвердили жодного місця відпочинку і на любешівському пляжі та річці Стохід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus