USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Значна частина Луцька знову буде без світла. Перелік вулиць

9 Листопада 2022 08:35
У середу, 9 листопада, з 9:00 до 14:00 години у значній частині Луцька буде відсутнє електропостачання. Враховуючи несвоєчасність попередніх увімкнень, час увімкнення електроенергії після заміни мереж може мати похибку до 3 годин.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Вимкнення необхідно для третього і завершального етапу робіт із заміни мереж для стабільного проходження зимового сезону.

Зокрема, відключення світла заплановане в районі Вишкова, на вулицях Єршова, Конякіна, Гордіюк, Ківерцівській, Соборності, Теремнівській, Кравчука, Молоді, Рівненська, Відродження, Грушевського та прилеглих вулицях. Також Київський майдан 3, 5, вул. Бринського 2,4, вул. Рівненська (крім будинків з 1 по 25), вул. Дубнівська (крім будинків № 6, 12).

У цей час вимкнення електроенергії буде і в селах Липини, Струмівка, Новостав та Голишів.

Окрім того, 9 листопада з 9:00 до 21:00 не буде світла в наступних населених пунктах: с. Сапогів, с. Бодячів, с. Гаразджа, с. Лище, с. Новокотів, с. Романів, с. Ботин, с. Верхівка, с. Піддубці, с. Підгайці, с. Крупа, с. Воротнів, с. Борохів, с. Вишнів, с. Прилуцьке, с. Жабка, с. Дачне, с. Діброва, с. Веснянка, с. Олександрія, с. Звірів, с. Муравище, с. Сокиричі, с. Дідовичі, с. Заброди, с. Конопелька, с. Звози, с. Суськ, с. Словатичі, с. Славне, с. Завітне, с. Озеро, с. Гайове та у м. Ківерці: вул. Воровського, Козацька, Чайкіної, Європейська, Мєдвєдєва, Мічуріна, Луцька, Свободи та прилеглі.

Крім того, «Волиньобленерго» нагадує, що на час припинення електропостачання вимкніть з розеток енергоємні прилади – пральні машини, чайники, бойлери, електроплити, мікрохвильовки.

Після того, як електропостачання відновили, не вмикайте одночасно всі енергоємні прилади –вмикайте їх по черзі через 15–20 хв після подачі напруги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Андрій Показати IP 7 Листопада 2022 21:00
Тобто з попередніх 2х (планових) ремонтних робіт електрики ніяких висновків не зробили :( 1) Чіткої повуличної інформації відключених вулиць немає (перший раз на вул. Липинського світла не було минулого разу було цього разу чи буде невідомо... ) 2) Незрозуміло чому обленерго так не любить лучан і не може зробити роботи в нічний час коли навантаження на мережу мінімальне, мінімальні і незручності... і не потрібно нагадувати, що не включайте відразу прибори бо мережа не витримає... та доплатіть своїм людям за роботу в нічний час не будьте такими скупими....
електрик до Андрій Показати IP 8 Листопада 2022 06:15
А звідки ти знаєш, що люди вночі не працюють і не ліквідовують пошкодження? Поки ти спиш?! Гандон ти штопаний. Війна! Чи ти тільки вчора виліз з лона матері? Ще може бути таке, що свічкою руки грітимеш. І мову вивчи, а то жодного розділового знаку немає. Суцільне базікання у вигляді одного речення. Прибор - це чоловічий член, А в споживанні енергії - прилади.
Електрик до Андрій Показати IP 8 Листопада 2022 07:51
А ти вдома проводку по ночах ремонтуєш?
Петро до Електрик Показати IP 8 Листопада 2022 19:50
Тому ти і "електрик", а не електромонтажник.. Дротик дійсно і дитина напомацки з'єднає. Ти хоч бачив силовий кабель і з'єднувальну муфту? Знаєш що таке 10Кв,35,110 що порівнюєш з 0,4Кв?
Андрій до Петро Показати IP 8 Листопада 2022 21:09
Ну звичайно це ж ви "специ" 3 раз те саме робите...
Петро до Андрій Показати IP 9 Листопада 2022 07:44
Є і розумово відсталі що не розуміють термінів "тимчасова лінія" і постійна. Не дивно коли в школі вчать літери, а не думати.
Пересічний громадяни до Андрій Показати IP 8 Листопада 2022 07:57
1. Хто буде давати точну інформацію у військовий час? Ви забули у який час ми живемо? 2. Ну тут взагалі смішно. Як можна робити роботи у нічний час при відсутності світла? Навіть освітлюючи місце неможливо забезпечити нормальний природній рівень освітленості місця роботи. Не говорячі про природню втому людей. Краще вже нехай енергетики зроблять свою роботу вдень, витративши стільки часу скільки необхідно.
Макар до Пересічний громадяни Показати IP 8 Листопада 2022 13:27
Серйозно ви дбаєте за комфортні умови для ремонтної бригади??? зараз світловий день починається о 6.30 ви роботи більш меньш активні починаєте о 9.00 !! ось власне і все....
Не все так просто Показати IP 8 Листопада 2022 03:57
Війна в країні, з розумінням потрібно ставитись
Для Андрія Показати IP 8 Листопада 2022 09:16
Люди поділяються. Одні думають, а потім пишуть. Інші навпаки. Пишуть не думаючи,ні до написання ні після. По суті. Для того аби знати поадресно що буде вимикатись треба перелопатити купу паперових схем щоб просто вписати ваш конкретний адрес. Добре що пишуть вулиці. А не просто :"В місті не буде світла"
Андрій Показати IP 8 Листопада 2022 11:25
Оооо як електриків заділо :) Все знову на війну спихаєте.... то я вам теж після війни платити буду, у мене теж проблеми через війну ці проблеми Вас цікавлять? А ще можемо поговорити про відключення світла на Володимирській які були і до "ситуації" війна теж заважала? P.S. Коли у Вас туалет прорве Ви вночі його лагодити не будете? РОБІТЬ СВОЮ РОБОТУ ЯКІСНО а то поганому танцюристу знаєте, що постійно заважає....
Анонім до Андрій Показати IP 8 Листопада 2022 19:56
Дурненьке ти телятко андрушка, очевидно що не повна розуму. Ну хто тебе змушує купляти електрику? Відмовся. (і буде тобі щастя з романтикою "при свічках"), тим більше на Володимирській світло не відключати, але все можливо. Невідомо куди прилетить
турист до Андрій Показати IP 9 Листопада 2022 15:13
Не заділо, а зачепило. Одоробло ти недороблене.
Маня Показати IP 8 Листопада 2022 15:46
Так хороше пешите
дідо Показати IP 8 Листопада 2022 17:28
населення платить дуже низьких тариф,тому не може вимагати якісних послуг...
Олег Показати IP 8 Листопада 2022 20:12
Не зрозуміло :чому в Луцьку і чотирьох селах світла не буде до 14 , а в багатьох інших селах до 21 ?
Андрій до Олег Показати IP 8 Листопада 2022 21:04
Маршрутки не ходять вечором :)
Андерсон до Андрій Показати IP 9 Листопада 2022 14:45
Чого ти таке дурне? В батьків чи життя таким зробило?
Не електрик Показати IP 9 Листопада 2022 17:35
"Брат на брата не скаже злого".
Споживач Показати IP 9 Листопада 2022 18:53
А чи всі з писак розрахувались за використану електроенергію ? У нас боржників тьма .Кожен другий боржник з царських сіл

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus