USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Дебати кандидатів у мери волинського райцентру зібрали аншлаг? ФОТО

3 Березня 2009 09:09
У місті Горохів 1 березня відбулися дебати кандидатів на посаду міського голови, – інформують «Волинські Новини».
 
За інформацією сайту «м. Горохів – рідне місто», дебати між претендентами на мерське крісло мали проходити у приміщенні районної бібліотеки. Але, у зв’язку з тим, що прийшла велика кількість людей, які не вміщувалися в маленькому залі, дебати провели в залі Горохівської райдержадміністрації. Як інформує сайт, цю зустріч із виборцями не належно організували ще й тому, що її час був змінений декілька разів. Також дебатам певною мірою завадив творчий вечір Богдана Бенюка, який завітав на Горохівщину і зібрав активне населення райцентру.
 
Під час дебатів було багато провокативних питань та цікавих відповідей, зокрема, достатньо і «перлів». Так, один із кандидатів щодо проблеми бродячих собак у місті відповів: «Я організую машину, сітки для спіймання собак. Ми їх завантажимо і відправимо на Луцьк, там бюджет більший». Один із горохівчан натомість зазначив: «У собак є сильне відчуття дому, тому вони повернуться у Горохів і приведуть з собою ще й луцьких друзів».
 
Прикінцевим запитанням жителів стало «Чого ви претеся в мери?».
 
Довідково:
 
25 грудня Верховна Рада України призначила дострокові вибори міського голови у місті Горохів Горохівського району Волинської області. Вибори відбудуться 15 березня.
 
Попередній мер Горохова відбуває покарання у місцях позбавлення волі. 31 березня 2008 року, призначаючи покарання Горохівському міському голові Віктору Семенченку, якого затримали 3 липня 2007-го під час отримання хабара, Нововолинський міський суд вирішив, що достатнім є мінімальний термін покарання у вигляді позбавлення волі на 5 років із позбавленням права обіймати керівні посади в органах місцевого самоврядування на строк 2 роки, без конфіскації майна. 30 липня Апеляційний суд Волинської області залишив цей вирок без змін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 3 Березня 2009 11:27
Всі хочуть до "корита"! А про собачок, влучно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus