USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Дедлайн – до 18 жовтня: коли в Луцьку відкриють рух проспектом Волі

1 Жовтня 2021 10:41
Терміни реконструкції проспекту Волі в Луцьку не відповідають очікуванням ані влади, ані лучан.

Луцький міський голова Ігор Поліщук вимагає від підрядника терміново активізуватися. У міськраді планували відновити рух оновленим проспектом в перші дні жовтня, та підрядник ці плани поставив під сумнів, повідомляє телеканал «Аверс».

Тож мер організував виїзну нараду на місці ремонту, аби з’ясувати причини затримки. Відтак поставив чітку вимогу: за два з половиною тижні рух проспектом Волі мають відновити.

«Дуже мало людей. Де працівники? Я розумію, що ми могли говорити про те, що це складний об’єкт, коли міняли мережі, водогін, каналізацію тощо, вкладали асфальт. Але ж ми вже асфальт зробили. Де люди, які вкладають бруківку, велодоріжки, роблять технічну зону? Ми за два тижні готуємося відкривати проїжджу частину. Де водії мають паркуватися? Лучан такий темп виконання робіт не задовольняє, і мене також, – наголосив Ігор Поліщук. – Даю час до 18 жовтня, аби тут відкрили рух. Набирайте ще працівників, нехай люди працюють у дві зміни».

Міський голова додає: якщо підрядники не включаться в роботу на повну, з такою самою швидкістю й оплату отримають.

Читати ще: Не на роки, а на десятиліття: як ремонтують проспект Волі у Луцьку. Фото

Дісталося на горіхи й директору департаменту житлово-комунального господарства Луцькради Миколі Осіюку. Відтепер відкриття руху проспектом Волі до 18 жовтня за дорученням міського голови – його особиста відповідальність.

«Мінімум тричі на день ви тут маєте бути. І фотозвіт – мені на телефон: скільки людей працює і що тут відбувається», – розпорядився мер.

Представник підрядника – ТзОВ «Луцькавтодорсервіс», виконроб Віталій Кізей плутається навіть у тому, скільки робітників на об’єкті. Обіцяє, що з понеділка їх побільшає.
«Зменшили кількість працівників у зв’язку з завершенням асфальто-бетонних робіт, – пояснює він. – Зараз субпідрядник завершує роботи, тоді ми ставимо бордюри, вкладаємо бруківку. Зараз проводимо прибирання. За кілька днів маємо з цим упоратися і взятися за основні роботи».

Отож, до 18 жовтня рух транспорту проспектом Волі має бути відкритий, а облаштування зупинок, велодоріжок і парковок завершене. Очевидно, що кількість робітників від підрядника та субпідрядника на об’єкті має суттєво збільшитися. Інакше розмова Луцькради з ними буде вже жорсткішою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Вася Показати IP 1 Жовтня 2021 12:06
Зупинки кромадсько транспорту на дорозі!!! Не можна було їх змістити в сторону тротуару , щоб не було пробок ? Чи там така купа спеціалістів , шо цього не бачить? Хоча через пів року почнуть перероблювати…. Так , як і кільце на Боратин 3 рази перероблювали і скоро напевно і четвертий буде…
Студенти до Вася Показати IP 1 Жовтня 2021 19:26
Та що там говорити.В багатьох містах України школярі та студенти мають право безплатного проїзду в громадському транспорті,а у нас навіть проїзних нема і нхто не протестує.
Бригаденфюрер до Вася Показати IP 7 Жовтня 2021 14:20
Вася,та бруківку вони ложили на ті всі вимоги і срОки теж.Аби до Пасхи впоралися.
Тарас Показати IP 1 Жовтня 2021 16:35
До нас в магазини на проспекті Волі ніхто потрапити не може.З травня збитки страшні.Цього ж не компенсує ніхто
Ололо до Тарас Показати IP 2 Жовтня 2021 01:51
Якби хотіли, то потрапили б. Волі ж не замурували...
Барига до Ололо Показати IP 2 Жовтня 2021 10:04
А магазини тільки на проспекті Волі є? Чи у вас там якийсь ексклюзив? Скрізь все те ж саме...
ЗАБУДОВНИК Показати IP 1 Жовтня 2021 17:23
І ніхто не каже які терміни прописані в договорі з підрядником і чи є штрафні санкції за невчасну здачу обєкту. Ні! Лише те, що невдоволені лучани...
Фахівець до ЗАБУДОВНИК Показати IP 1 Жовтня 2021 20:13
Якби були терміни і штрафи, то робили б і в день і в ночі , як у цивілізованих країнах.
Дідо Показати IP 1 Жовтня 2021 17:43
Ігор Поліщук все росте й росте...
113 до Дідо Показати IP 4 Жовтня 2021 10:58
Збільшує, так би мовити, політичну вагу
Лучани Показати IP 1 Жовтня 2021 20:11
Якби вони робили дійсно РЕКОНСТРУКЦІЮ як того вимагають ДБН - то вони би ту роботу до виборів би не закінчили ! А роблять то всього-навсього КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ в існуючих габаритах, шо по обсягах набагато менше ніж реконструкція і то вже не встигають ! А по вартості уже на 40 мільйонів вилізли за кошторис ! І владу скомпроментують, і лучан обмануть, і під кримінал самі себе підведуть !
Волиняка Показати IP 3 Жовтня 2021 14:41
З негативних коментів роблю висновки, що краще взагалі нічого не робити, бо обі*руть будь яке покращення! Їм би сидіти в багні як свиням і було б добре!
Анонім до Волиняка Показати IP 4 Жовтня 2021 13:30
Правильним висновком було б, що робити треба в заявлений термін і бюджет. Ах так, і дійсно робити.
Анонім до Анонім Показати IP 4 Жовтня 2021 19:36
30 літ нічого не робили і ніхто не вякав. А тут бачиш но терміни їм не подобаються. Міст на Рованцях ремонтували довше в десять разів ніж пр.Волі з такими об'ємами робіт!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus