USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Декілька ділянок з водоймами на Волині здаватимуть в оренду

4 Лютого 2019 21:37
Після проведення грошової оцінки продаж права оренди трьох земельних ділянок для рибогосподарських потреб на Волині здійснять через земельні торги.

Про надання дозволу на розроблення землевпорядних документацій на земельні ділянки разом із водними об’єктами для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА від 31 січня.

Надали дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок разом із водними об’єктами, які на них розташовані, та земельних ділянок водного фонду для продажу права оренди на них на земельних торгах; розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок разом із водними об’єктами в натурі (на місцевості) для продажу права оренди на них на земельних торгах; проведення нормативної грошової оцінки земельних ділянок разом із водними об’єктами, які на них розташовані, та земельних ділянок водного фонду для продажу права оренди на них на земельних торгах.

Йдеться про ділянки площею 15,2 та 11,9 гектара за межами населених пунктів Любохинської сільради Старовижівського району (цільове призначення – для рибогосподарських потреб) та ділянку площею 8,747 гектара за межами населених пунктів Пожарківської сільської ради Рожищенського району (цільове призначення – для рибогосподарських потреб). Щодо цих ділянок планують здійснити продаж права користування на умовах оренди водних об’єктів у комплексі із земельною ділянкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 5 Лютого 2019 10:03
Наскільки відомо, природні озера здавати в оренду, заборонено законодавством. Що собі дозволяє голова ВОДА, підписуючи такі документи?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus