USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Делегація з Луцька взяла участь у Конгресі транскордонної співпраці в Любліні

13 Жовтня 2023 16:23
9-11 жовтня делегація з Луцька на чолі з секретарем міської ради Юрієм Безпятком перебувала з офіційним візитом у місті Люблін Республіки Польща, де відбувся Конгрес транскордонної співпраці. Три насичених дні об’єднали давніх партнерів та нових друзів на міжнародній платформі співробітництва.

Про це повідомили у міськраді.

2023 рік став знаковим для Любліна, адже подарував місту титул Молодіжної столиці Європи. Відтак усі заходи цьогорічного Конгресу під гаслом «Місто молоді» були присвячені молодим людям.

Експерти з Польщі, України, Бельгії, Хорватії, Чехії, Грузії, Молдови, Норвегії та Великої Британії ділилися досвідом та надали рекомендації як створювати міста, дружні до молоді, підтримувати молодих людей, залучати їх до життя громади та процесу прийняття рішень.

Окремим заходом Конгресу став візит до Вільної економічної зони Любліна, де здійснюють свою діяльність 85 підприємств з польським та іноземним капіталом.

У межах Конгресу відбулася також зустріч офіційної делегації Луцької міської ради з президентом міста Люблін Кшиштофом Жуком. Він запевнив у своїй непохитній та всесторонній підтримці українців у цей надскладний період війни, готовність до залучення до післявоєнної відбудови України та висловив сподівання на подальшу успішну співпрацю в межах нових фінансових інструментів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вердикт Показати IP 13 Жовтня 2023 19:03
Я не знаю з якої країни той другий чоловік на нижньому фото, але той в картатій маринарці - точно волиняка !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus