USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Демяненко обіцяє «розібратися» з футболістами

12 Квітня 2012 18:23
Головний тренер «Волині» Анатолій Демяненко здивований, що в команді – багато «контрактників». З деким, мовляв, вже розібрався. Далі – буде.

Про це він заявив у інтерв’ю газеті «Відомості.ua»

«Найперше, що мене вразило, як тільки я прийшов: тут було дуже багато гравців по контракту. Дуже багато. Тож, щонайперше треба було розібратися з ними. Я перевірив, хто відповідає рівню, з деякими розібрався. Смірнова, бразильця Гобера перевів у дубль, поки у них контракт», - висловився очільник лучан.

Але загалом, додав він, команда зрозуміла нові вимоги.

«Я хочу, щоб вони грали в справжній футбол. І у мене такий принцип, що у кожному матчі мої футболісти повинні викладатися максимально, незалежно від того, який суперник — «Шахтар» чи «Оболонь», - пояснив Демяненко.

Також він додав, що наразі приглядається до нових футболістів, до того ж, не лише українських. Зокрема з Сербії, Македонії, Хорватії та Португалії.

Що стосується претендентів на виліт, то такі, мовляв, в команді є. «Хто конкретно мене не влаштовує, поки сказати не можу. Проте, все проясниться, думаю, влітку, коли ми формуватимемо команду до наступного сезону. Ви ж розумієте, що цих «кандидатів» треба кудись прилаштувати», - зазначив тренер.

Щодо потенційного трансферу Майкона, то Демяненко зауважив, що футболіст сам хоче піти.
«Він – потужний футболіст, але якщо не хоче грати, то як ти його змусиш? Вже видно, що до тренувального процесу спортсмен почав ставитися зверхньо. Я дав йому трохи відпочити, він тривалий час не грав. У нас була серйозна розмова, він пообіцяв, що наразі гратиме далі. Час покаже. Все залежить від Майкона», - пояснив наставник лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Перехожий Показати IP 13 Квітня 2012 20:11
Розумно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus