USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Демяненко шукає заміну Майкону

1 Червня 2012 15:42
У «Волині» шукають, ким замінити Майкона, якщо той все-таки покине команду.
Про це в інтерв’ю газеті «Спорт-Експрес в Україні» розповів головний тренер луцького клубу Анатолій Демяненко, - пише сайт ФК.
Наставник лучан зізнається, що йому вже набридла тема про можливу «втечу» Майкона з команди. «Але з бразильцем у «Волині» ще діє контракт, тому розмови ці поки залишаються лише розмовами. Може, комусь вигідно збивати з пантелику хлопця», - каже Анатолій Демяненко.
Він зізнається, що неодноразово спілкувався із бразильським легіонером, застерігав від необережних кроків. «Він сказав мені: «Я подумаю». Мені вдалося донести до його свідомості головне – що він повинен зростати, як футболіст. Для цього у нього є всі дані. Відносини з Майконом у мене склалися нормальні і в нашій співпраці проблем не виникає», - зазначив наставник лучан.
Але додає: не певен, що Майкон залишиться в луцькій команді. «Бразильці – такий народ, що може бути всяке. Я йому пояснив ситуацію, що керівництво «Волині» має намір створити сильну команду, здатну боротися за право грати в Лізі Європи», - заявив Демяненко.
Водночас тренер «Волині» зізнався, що готується до можливості пошуку заміни для Майкона. «Робота в цьому напрямку ведеться. Правда, конкретно про це поки не буду говорити. І не тільки в плані пошуку нападників, але і півзахисників», - сказав наставник луцької команди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
астет Показати IP 2 Червня 2012 10:47
Ламається як целка хай йде нафіг

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus