USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Волинь» пригрозила Майкону судом

24 Травня 2012 09:07
На гучні заяви у ЗМІ щодо можливого розриву з «Волинню» Майкона штовхають його футбольні агенти.

Про це йдеться в заяві, в якій окреслена офіційна позиція луцького ФК стосовно взаємин із бразильським нападником, - повідомляє сайт клубу.

Власне, у «Волині» стурбовані новими заявами, які лунають навколо перспектив перебування Майкона Перейра де Олівейра у складі луцької команди. «Клуб зосереджується нині на підготовці команди до нового сезону і не бажав би займатися спекулюванням у справі, яке роздмухується у ЗМІ стосовно Майкона», - йдеться у повідомленні.

Як пояснили у ФК, під час перебування «Волині» на тренувальному зборі в Туреччині в січні 2012 року до команди звернувся європейський агент Майкона. Він заявив, що є новим ексклюзивним агентом бразильського нападника. Тоді ж клубу нібито стало відомо про кабальні для Майкона умови, які є у новій агентській угоді, адже штрафні санкції за невиконання умов агентського договору були передбачені досить і досить суттєві.
У ситуації вирішили розібратися, тож усі зацікавлені сторони нібито мали зустрітися в Туреччині для перемовин. В розташування команди прибув один із бразильських футбольних агентів, який, до речі, колись сприяв переходу Майкона у «Волинь», але Майкон не визнав його повноважень. Інший його бразильський агент на зустріч не прибув, однак постійно підтримував зв'язок з клубом, обіцяючи спочатку приїхати на збори, а потім в Луцьк. Через незрозумілі причини запланована зустріч так і не відбулася.
У клубі констатували: «Водночас рівень гри, підготовки та самовіддачі Майкона почали стрімко знижуватися, адже замість того, щоб думати про футбол і процес підготовки футболіст поглинув у проблеми з агентами. Спостерігаючи за його регресом, головний тренер команди Анатолій Демяненко провів серйозну бесіду стосовно його подальшого футбольного росту та непрофесійного відношення до своїх обов’язків і можливих подальших наслідків. Розмова на футболіста не в повній мірі справила враження та не змогла остаточно переконати його перейматися лише футболом. У перших весняних матчах чемпіонату 2011-2012 рр. рівень його готовності був далеким від ідеального і Майкон не потрапляв в основний склад».
Коли гравець збагнув нарешті, що він футболіст, а не спекулянт між агентами і клубом, то почав більш відповідально ставитися до своїх обов’язків, набрав оптимальних кондицій, почав з’являтися у стартовому складі команди і забивати голи.
«Тим часом ФК «Волинь», маючи належним чином оформлені обома сторонами документи про продовження дії контракту ще на два роки, зареєстрував їх 06.03.2012 року в ОПФКУ «Прем’єр-ліга». Тож клуб готовий до можливого розгляду справи в органах футбольного правосуддя України - ДК ОПФКУ «Прем’єр-ліга», КДК і АК Федерації футболу України», - йдеться у повідомленні прес-служби.
У «Волині» вважають, що усі проблемні моменти знімуться після повернення Майкона Олівейри до Луцька та початку нового тренувального циклу. Гравець зобов’язаний повернутися в розташування команди вже 3 червня і продовжити виконувати умови контракту так само, як це робить ФК «Волинь». В іншому випадку клуб матиме право звернутися до відповідних органів футбольного правосуддя.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Spaceman Показати IP 24 Травня 2012 10:14
Мавпочка хоче туди, де платять більше бананів?
митник Показати IP 24 Травня 2012 11:33
ну й зажирів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus