USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Демяненко сказав, що думає про арбітрів

3 Травня 2012 10:32
Під час матчу луцької «Волині» з київським «Арсеналом» при нічийному рахунку суддя Юрій Можаровський не назначив «стовідсотковий» пенальті у ворота «каштанчиків». Наставник «хрестоносців» Анатолій Дем’яненко стверджує, що арбітр поламав гру цим рішенням.

Про це повідомляє сайт луцького ФК.

Хоча Демяненко, як правило, не обговорює дії суддів, цього разу він сказав декілька слів про роботу арбітрів.

«За рахунку 0:0 арбітр не дав не те, що стовідсотковий, а двохсотпроцентний пенальті. Повторюся, що дії суддів я не обговорюю, але мені це вже набридло. Я вважаю, що суддя зламав гру цим своїм рішенням», - зазначив він.

У другому ж таймі, на переконання футбольного фахівця, команда «просто розвалилася». «Щоправда, це окрема тема і про це ми будемо потім розмовляти з гравцями – не мала права команда розвалюватись», - додав Демяненко.

Водночас він стверджує, що оцінювати свою роботу на посаді тренера не буде. Мовляв, це повинне зробити керівництво клубу.

Насамкінець він зауважив, що наразі не може назвати гравців, які залишать команду. «У даному аспекті ми самі розберемось. Але скажу, що у цьому плані у нас є напрацювання і звичайно, що у команді будуть кадрові зміни», - висловився Демяненко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus