USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький терорист раніше намагався викрасти внука мільйонера

22 Липня 2020 22:47
За кілька років до лікування тварин луцький терорист Максим Кривош зі спільниками намагався викрасти 12-річного хлопчика – онука місцевого мільйонера. Ймовірно, задля викупу.

Про це журналістам ТСН розповіли джерела у правоохоронних органах. Тоді дитина вирвалася і змогла втекти. Злочину як такого не відбулося і Кривош за ґрати не сів.

Сусіди луцького терориста Максима Кривоша розповідають, що той ховав тварин та встановлював їм пам’ятні знаки, водночас дружину залякував та бив.

«Таня дуже хороша, але вона його боялася, він же її бив. Він же її так побив, що вибив нижню щелепу», – розповідає сусідка Тетяна Мінязєва.

Читати ще: «Блокуй двері, бо зараз стрілятиму по ногах», – заручники розповіли про перебування в захопленому автобусі у Луцьку

Місцеві зоозахисники кажуть, що Кривош привозив тварин на стерилізацію та повпливав свого часу, аби у Дубно не труїли собак. Що дивувало – завжди відмовлявся фотографуватися.

«Я хотіла кілька разів його сфотографувати. Він сказав: «Я не хочу», – говорить рівненська зоозахисниця Алла Лосік.

Водночас його сусідки по дачі на хуторі села Рідкодуби кажуть, до них був завжди привітний і приходив годувати собак та лікувати кота.

21 липня Максим Кривош захопив у Луцьку рейсовий автобус приміського сполучення з пасажирами та утримував їх упродовж дня, висуваючи вимоги до Президента України та інших високопосадовців. У процесі перемовин він кинув у бік правоохоронців гранату, посягаючи таким чином на їхні життя. Після затримання у громадянина вилучено цілий арсенал зброї та вибухівки (автомат «АКС-74У», револьвер, ручні гранати наступальної дії «РГД-5»).

22 липня луцькому терористу повідомили про підозру за чотирма статтями. Його спільнику, якого затримали в Харкові, також вручили підозру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 23 Липня 2020 05:24
Рідкісна скотина.
Лучанин Показати IP 23 Липня 2020 07:03
Дивне формулювання : злочину як такого не відбулось, тож він за грати не сів...
Луцьк до Лучанин Показати IP 23 Липня 2020 10:21
Це типу хотів вкрасти кон"як в магазині, охорона помітила, тож і злочину як такого не відбулось. Нісенітниця якась. Може відмазали...
Короче Показати IP 23 Липня 2020 08:34
Ментам должен? Да. Отработал? Как умел, курсы в квартале 95 не проходил.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus