USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

День без штанів: флешмоб «морозостійкої» молоді в Єрусалимі. ФОТО

8 Січня 2018 11:14
У найбільших містах світу пройшов міжнародний флешмоб «В метро без штанів», учасники якого їздили в поїздах без штанів і спідниць, залишивши на собі тільки решту одягу. Акція пройшла в багатьох великих містах: Парижі, Мюнхені, Торонто, Нью-Йорку, Празі, Єрусалимі та інших.

У той час, як берлінці і жителі інших європейських столиць шокували співвітчизників своїм виглядом в метро, ​​в Ізраїлі для проведення акції, як і рік тому, був обраний єрусалимський трамвай, повідомляє zaxid.media.

Рух No Pants Subway Ride зародився в 2002 році, коли "семеро сміливих" з групи Improv Everywhere з'явилися в нью-йоркському метро в нижній білизні, вдаючи, що вони незнайомі один з одним, а просто забули одягнутися.

Мета подібних флешмобів - зігріти співгромадян посмішками і сміхом в холодну погоду. У Нью-Йорку число учасників "дня без штанів", що влаштовується в другу неділю січня, вже доходить до декількох тисяч.

Учасники повинні зняти свої штани , проїхатися у підземці, одягти брюки та спокійно вийти з підземки.

В Єрусалимі така акція проводиться не вперше. Ізраїльська публіка на подібні розваги далеко не завжди реагує з посмішкою.

Цього року учасникам ізраїльського флешмобу пощастило: після холодних і дощових вихідних знову потеплішало.

На фото: день без штанів, Єрусалим

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus