USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

«День безкоштовних екскурсій»: Луцький замок. АНОНС

12 Вересня 2014 08:00
Безкоштовна екскурсія в рамках соціального проекту «День безкоштовних екскурсій» відбудеться 13 вересня об 11 годині в рамках соціального проекту «День безкоштовних екскурсій».

Центр туристичної інформації та послуг запрошує усіх бажаючих приєднатись до екскурсії Луцьким замком з краєзнавцем Троневичем Петром Олексійовичем.

Луцький замок гостинно відчинить браму перед учасниками екскурсії. Кожен охочий зможе поринути в атмосферу середньовіччя, почути історії та легенди Замку, які могутній луцький велетень =) зберігає у своїх стінах, поставити запитання, на які давно шукав відповідь, по-новому подивитись на добре відому і таку рідну всім лучанам пам’ятку.

Отож, час та місце збору: 13 вересня об 11 годині на Замковій площі (біля Лесиного ясена).

Довідка. «День безкоштовних екскурсій» - проект, ініційований громадською організацією «Відкрий Україну», який об’єднує міста України у форматі проведення одночасних безкоштовних екскурсій.

«Місця, де збуваються мрії»:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus