USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

День кар'єри ЄС у Луцьку: навчання, стажування і робота за кордоном

4 Жовтня 2017 20:54
Інформаційний центр Європейського Союзу у Луцьку організовує “День кар'єри ЄС”.

Захід відбудеться 6 жовтня у приміщенні бібліотеки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (вул. Винниченка, 30а). Початок о 10 годині, інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

“День кар'єри ЄС” - це захід, що має на меті ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар'єрні можливості для молоді у європейському вимірі. Під час заходу гості зможуть отримати інформацію та практичні знання, що знадобляться у професійній діяльності, дізнатися про наявні вакансії європейських та українських компаній, що працюють у нашій країні, можливості навчання і стажування за кордоном, а також отримати консультації від представників комерційних компаній та неурядових організацій.

День кар'єри ЄС є складовою великого інформаційного проекту “ЄС: вибір молодого покоління України”, що фінансується Представництвом ЄС в Україні, виконавцем проекту виступає ГО “Фундація “Відкрите суспільство”, а реалізатором “Днів кар'єри ЄС” є Інформаційний центр ЄС у місті Луцьку.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus